Horoscop august 2017. Cum stai cu sănătatea în ultima lună a verii

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află care va fi starea ta de sănătate în această lună.

28 iul. 2017, 08:57
Horoscop august 2017. Cum stai cu sănătatea în ultima lună a verii

BERBEC

Ai un tonus foarte bun și debordezi de energie în luna august. Dar va trebui să gândești puțin în perspectivă și să-ți faci câteva analize de rutină, care să te asigure că sănătatea ta este la cote maxime. De asemenea, trebuie să ții sub control atent unele probleme de sănătate mai vechi sau unele slăbiciuni cu care te confrunți adesea. Le vei estompa semnificativ în acest fel.
 
TAUR
Nu te confrunți cu probleme de sănătate în luna august, dar nici nu poți spune că te simți excelent. Îți faci multe griji în ceea ce privește viața ta personală, iat asta te poate destabiliza. Nu ești obișnuită cu stările de instabilitate, neliniște și agitație, și din păcate ești nevoită să le trăiești. Toate acestea îți vor afecta liniștea interioară.
 
GEMENI
 
Nu ai probleme majore de sănătate luna aceasta, dar riști totuși să te simți mai slăbită ca de obicei. Te poți confrunta cu stări de nervozitate și iritabilitate, care îți pot aduce neplăceri în viața de familie sau în relația cu colegii de muncă. Încearcă să reduci consumul de băuturi și alimente care accentuează aceste stări de agitație, așa cum sunt cafeaua sau sucurile care conțin cofeină.
 
Mai multe detalii, pe eva.ro