HOROSCOP AUGUST 2017 MARIANA COJOCARU: Cum ne afectează eclipsele verii, evenimente-surpriză în plan sentimental VIDEO

HOROSCOP AUGUST 2017 MARIANA COJOCARU: Astrologul prezintă, în exclusivitate pentru România TV horoscopul lunii august. 

17 iul. 2017, 06:20
HOROSCOP AUGUST 2017 MARIANA COJOCARU: Cum ne afectează eclipsele verii, evenimente-surpriză în plan sentimental VIDEO

HOROSCOP AUGUST 2017: MARIANA COJOCARU anunta fenomene astrale unice, cum ne afectează eclipsele verii. celebrul astrolog a realizat horoscopul pentru fiecare zodie în luna astrologică a leului: 

BERBEC

August va fi o luna excelenta pentru nativul berbec care va avea succes in toate colaborarile financiare astfel ca nici banii nu le va  lipsi. Cu toate acestea, este recomandat ca berbecii sa isi cheltuiasca cu intelepciune banii si sa puna deoparte si pentru alte investitii. August vine cu pofta de iubire si dorinta de oficializare a relatiei, iar cei singuri si-ar putea intalni sufletul pereche.

TAUR

August este pentru Tauri o luna perfecta din punct de vedere profesional si financiar.  Va exista un anumit nivel de stres, insa nativii acestei zodii vor trebui sa se invete sa nu se lase doborati de negativism. Stresul va fi o amenintare pana in luna august. Pentru nativii singuri ar putea fi vorba de oficializarea unei noi relatii. Totusi astrele te imping spre o transformare a modului in care te raportezi la viata.

GEMENI

Nativii zodiei Gemeni se pot bucura: august se anunta o luna buna in ceea ce priveste cariera. Ei trebuie sa aiba grija la relatia cu superiori. Nu este exlus  sa simta nevoia de schimbare. Dragostea va avea suisuri si coborasuri. Spre exemplu in luna August, e posibil sa va simtiti singuri, sau sa observati ca relatiile stagneaza. 

RAC

August se anunta plina de greutati in ceea ce priveste sfera afacerilor si a banilor. Acest lucru poate fi balansat daca nativii vor pune accent pe creativitate, punctul lor forte anul care vine, si pe munca in echipa. Daca vor avea grija, racii vor putea sa transforme greutatile in oportunitati. Daca cu viata profesionala va fi mai greu, astrele vor fi mai ingaduitoare in ceea ce priveste dragostea.

LEU

Desi veniturile leului  se vor mari, vor fi si perioade in care vor simti ca banii nu le  ajung. Leii trebuie sa invete sa economiseasca. Nativul leu va primi foarte multa dragoste si atentie din partea celor dragi, pe care apoi ii va putea rasfata la randul sau. Familia este preocuparea principala. Leii vor avea numeroase oportunitati prin care isi vor putea apropia persoana iubita.

FECIOARA

Fecioarele vor avea parte de noroc. Exista posibilitatea de a promova la locul de munca sau a primi o marime de salariu in primele trei luni. Si o schimbare de cariera este bine venita, caci nu va fi facuta in zadar. Norocul nu se va resimti doar pe plan profesionali, ci si amoros. Fecioarele vor face parul urmator firesc in relatie, ori vor cunoaste pe cineva nou, gata de angajemente. 

HOROSCOPUL VERII, realizat de MARIANA COJOCARU: Iubiri, despărţiri, călătorii, lacrimi şi emoţii. Previziuni pentru toate zodiile

BALANTA

Balantele vor reusi sa puna totul in echilibru. Cariera va fi pe primul loc, alaturi de familie, insa nimeni nu se va simti neglijat, iar locul de munca promite satisfactii pe parcursul anului. Balantele singure sunt dornice de aventura in noul an, deci putin probabil sa se aseze la casa lor sau sa se angajeze intr-o relatie de lunga durata. Nativi mai cuminti isi dedica mare parte din an partenerului, spre consolidarea unei relatii reusite.

SCORPION

Este recomandata prudenta la orice pas. Imprumuturile ar trebui evitate in primele luni ale anului. Nativii care isi asuma riscuri la momentul potrivit pot beneficia de o marire de salariu sau alte surse de venit destul de avantajoase. La capitolul dragoste, nativii scorpioni vor sta excelent. Desi orice relatie are parte de suisuri si coborasuri, scorpionii vor sti cum sa treaca de orice impas amoros.

SAGETATOR

Banii si cariera pentru acesti nativi nu isi gasesc un echilibru. Trebuie sa existe niste sacrificii. Cariera dorita nu aduce un venit substantial, iar ceea ce aduce multi bani nu este meseria dorita de Sagetatori. Decizia trebuie cantarita cu mare atentie! Viata amoroasa a Sagetatorilor va fi stralucita.

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU: Iubirile pot trece de la o extremă la cealalta, apar ispite irezistibile

Capricorn: eclipsele verii te fac mai vulnerabil emoţional

Vărsător: evenimente-surpriză în plan sentimental şi profesional 

Peşti: posibile probleme de sănătate, nu vă neglijaţi.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 17-23 IULIE: Săptămână frumoasă. O zodie are parte de mult amor, alta de provocări