HOROSCOP AUGUST 2017 OANA HANGANU: Opt evenimente majore vă influenţează destinul

Horoscop lunar august 2017 Oana Hanganu. Astrele ne-au pregătit o lună complicată. Destinul fiecăruia dintre noi se poate schimba. Citeşte horoscopul lunar pentru toate zodiile! Horoscopul general al lunii august este marcat de 8 evenimente majore, care îşi vor lăsa amprenta asupra tuturor zodiilor. În august, destinul fiecăruia dintre noi se poate schimba!

RomaniaTV.net
02 aug. 2017, 06:07
HOROSCOP AUGUST 2017 OANA HANGANU: Opt evenimente majore vă influenţează destinul

Horoscop lunar august 2017 Oana Hanganu

Berbecii au parte de o lună agitată. Nu e o perioadă prea bună pentru noi proiecte profesionale sau noi iubiri! Horoscop complet Berbec!

Taurii vor avea noi responsabilități în familie. S-ar putea să fie nevoiți să își găsească un job mai bine plătit. Horoscop complet Taur!

Gemenii vor renunța, în sfârșit,  la unii prieteni, după multe nemulțumiri și dezamăgiri acumulate. Horoscop complet Gemeni!

Racii  își pot schimba cariera. Pot alege job-uri sau domenii de activitate la care nu s-ar fi gândit în trecut. Horoscop complet Rac!

Leii au parte de evenimente excepționale. Pentru a doua oară în acest an, zodia lor găzduiește Luna Nouă! Horoscop complet Leu!

Fecioarele își pot rezolva problemele cu ajutorul unui protector secret. În familie, trebuie să renunțe la critici. Horoscop complet Fecioară!

Balanțele își schimbă convingerile legate de mariaj: unele se căsătoresc deși nu credeau în instituția căsătoriei. Horoscop complet Balanță!

Scorpionii au mai mulți bani și vor o casă mai mare. După 13 august, e bine să nu facă investiții sau să se mute. Horoscop complet Scorpion!

Săgetătorii au parte de o lună provocatoare. Viața lor sentimentală este dată peste cap de Uranus retrograd. Horoscop complet Săgetător!

Capricornii care au nevoie de bani pentru proiecte personale trebuie să aștepte. Norocul le surâde din 21 august. Horoscop complet Capricorn!

Vărsătorii pleacă în călătorii pe care le-au tot amânat sau sunt invitați la evenimente la care nu sperau să ajungă. Horoscop complet Vărsător!

Peștii  trebuie să se înarmeze cu răbdare. Mercur retrograd le pune bețe în roate în relațiile de orice fel. Horoscop complet Pești!