Horoscop august: Ce zodii sunt părăsite, cine trebuie să facă primul pas

HOROSCOP: August este o lună agitată din punct de vedere astral. Uranus retrogradează la începutul lunii, urmat de Mercur, care va sta până în ultima zi a lunii retrograd. De asemenea, eclipsele de Lună și de Soare își vor pune amprenta pe unii nativi și îi va afecta pe plan amoros. 

02 aug. 2017, 08:58
Horoscop august: Ce zodii sunt părăsite, cine trebuie să facă primul pas

Berbec

Ți-ai găsit un posibil partener, însă în luna august vei fi nevoită să îi demonstrezi cât de mult îl iubești. Încearcă să faci tu primul pas, în caz că e timid și află dacă are sau nu intenții serioase. Nu de alta, dar ție nu îți place să îți pierzi timpul cu lucruri inutile.

Taur

Încă suferi după o relație care s-a terminat atunci când te așteptai mai puțin și îți revii foarte greu. Ai vrea să îți mai cauți partenerul, însă ești conștientă că este în zadar. Încearcă să îți vezi de propria viață și să te pui pe tine pe primul loc. Abia în toamnă e posibil ca dragostea să reapară în peisajul tău.

Gemeni

Ce poate fi mai frumos decât atunci când iubești iar dragostea îți este împărtășită? Dacă te bucuri de clipe frumoase alături de partenerul tău, nu ai de ce să îți faci griji. Nu se anunță schimbări în dragoste, pentru tine. În schimb, dacă din relație ies scântei, poate ar trebui să te mai gândești dacă persoana de lângă tine este cea potrivită.

Rac

Ai sperat toată vara că vei întâlni pe cineva care să te merite și care să nu te mai facă să suferi, însă, momentan, porțile iubirii sunt închise pentru tine. Poate abia prin toamnă vei reuși să cunoști pe cineva, însă nimic nu e sigur. Eclipsa de Lună îți blochează atracția și te face să fii mai irascibilă ca de obicei.

Află ce le rezervă astrele pe plan amoros celorlalte zodii pe clickpentrufemei.ro.