HOROSCOP AUGUST: Cele mai norocoase zodii în ultima lună a verii

HOROSCOP AUGUST: Se spune ca norocul nu bate de multe ori la usa si trebuie sa fii pregatit sa-ti asumi riscuri atunci cand acesta te incearca. Nu trebuie sa gandesti prea mult propunerile, mai ales daca intuitia ta nu-ti joaca feste. Acestea fiind spuse, astrele si Planetele ne aduc in luna august multe surprize in aceasta privinta, dar sa vedem care sunt, de fapt, cele mai norocoase zodii dintre cele 12.

RomaniaTV.net
31 iul. 2017, 12:48
HOROSCOP AUGUST: Cele mai norocoase zodii în ultima lună a verii

 1. Leul

Leul este cea mai norocoasa zodie in general, dar mai ales in luna august a acestui an. Norocul acestora vine sub diferite forme si cam pe toate planurile, daca acorda atentia necesara. Au tendinta de a nu aprecia tot ce li se intampla si pot suferi la capitolul dragoste.

2. Gemeni
Chiar daca nu depuneti prea mult efort, norocul va iese in cale orice ati face si spune. Pe langa asta, sunteti si constient de faptul ca v-ati nascut cu o stea in frunte si faceti orice pentru a profita de tot ce va ofera viata.

3. Sagetator
Faceti parte dintr-o categorie de oameni mai aparte, a celor ce nu prea au avut in viata de dat piept cu ghinionul sau esecul. Se intampla sa intampinati unele greutati in viata, insa atunci cand spuneti ca nu se mai poate face nimic, hop, va loveste norocul!

4. Scorpion
Sunteti o persoana norocoasa in aceasta luna, deoarece este de ajuns sa va ganditi la ceva, sa meditati, sa vi-l doriti, si gata, il si aveti in fata ochilor fie daruit, fie achizitionat chiar de dumneavoastra. Nu trebuie sa va bateti capul prea tare.

5. Capricorn
Chiar daca celelalte zodii, de multe ori, stau si asteapta sa le pice din cer, doar pentru simplul fapt ca sunt norocoase si asa au fost mereu, dumneavoastra munciti si va organizati in asa fel incat acesta sa va apara singur in cale. Sunteti una dintre putinele persoane care stiu metodele de a atrage norocul exact atunci cand trebuie.

6. Varsator
Chiar daca nu sunteti constient de norocul ce va paste in fiecare zi, aveti parte de el cu carul, doar ca reusiti cumva sa-l abateti din calea dumneavoastra si sa-l evitati. In aceasta luna sunteti extrem de binecuvantat insa trebuie sa fiti cu ochii in patru.

7. Berbec
Norocul vine de partea dumneavoastra, dar numai prin munca asidua – asta e singura modalitate. Realizati cu brio ce v-ati propus in ultima perioada si va puteti declara multumit, deoarece ati reusit sa vedeti rezolvarea unor probleme fara scapare.

8. Pesti
Chiar daca planeta dominanta este Jupiter, planeta norocului, nehotararea dumneavoastra bate detasat soarta care va apare zilnic in cale. Reusiti sa ignorati toate oportunitatile pe care le aveti doar pentru simplul fapt ca va lipseste increderea in propriile forte.

9. Taur
Norocul va trece pe langa dumneavoastra in luna august, deoarece nu bagati de seama tot ce va ofera viata, sunteti negativist si rareori deschis spre oportunitati noi. Nu va exploatati la maximum toate iesirile dintr-o situatie complicata…

10. Balanta
Va declarati un ghinionist doar pentru simplul fapt ca norocul va scapa printre degete si, culmea, va mai si uitati la el si nu faceti nimic in aceasta privinta. La capitolul dragoste stati mai bine, luati in calcul totul si sunteti cu adevarat norocos.

11. Fecioara
Norocul la dumneavoastra vine mana-n mana cu munca si disciplina. Nu credeti in tot ce vine usor, din senin, deoarece incepeti sa va puneti intrebari serioase si sa deveniti de-a dreptul suspicios sau paranoic…

12. Rac
Sunteti singura zodie ce nu crede absolut deloc in noroc. Sunteti de parere ca acesta nu exista, iar pesimismul nu va lasa deloc sa visati. Atrageti de partea dumneavoastra numai lucruri fade, lipsite de contur.