HOROSCOP AUGUST: Cum stai cu banii în ultima lună a verii

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani.

RomaniaTV.net
27 iul. 2018, 08:13
HOROSCOP AUGUST: Cum stai cu banii în ultima lună a verii

BALANTA

Faptul că te descurci bine şi ai o carieră reuşită nu îţi dă dreptul să îi tratezi pe cei din jurul tău cu superioritate. Indiferent dacă este vorba de o persoană apropiată sau nu, cert este că nu te poţi băga în viaţa ei şi nu ai dreptul să îi dictezi alegerile. Mai mult decât atât, nu te folosi de acest aspect pentru a te răzbuna!

SCORPION

Luna august vine cu un eveniment major pentru tine care implică multe cheltuieli.

Ce-i drept, le vei face cu drag şi pasiune, însă tot te vei gândi şi vei regreta uneori atunci când vezi că banii se împuţinează. Cel mai probabil este vorba de propria nuntă, de un botez sau de orice astfel de eveniment de familie. Cu toate acestea, atunci când vei vedea rezultatele, vei fi mulţumită de deciziile luate şi de ce a ieşit doar cu ajutorul creativităţii tale.

Citeşte şi Horoscop august 2018: ce zodii vor suferi cumplit în august. Conflictele în cuplu pot izbucni la orice pas

SAGETATOR

Luna aceasta ar trebui să te axezi mai mult pe pasiunile tale, chiar şi pe cele mai ascunse.

Fie că ai nevoie de bani sau nu în acest moment, nu ar strica să îţi duci hobby-urile la un alt nivel. Se anunţă vremuri grele, aşa că nu strică să îţi pui deoparte ceva economii. Din fericire, ai parte de suportul celor dragi, iar timpul îţi permite să faci şi altceva în afară de jobul actual. Profită de aceste conjuncturi!

Citeşte continuarea pe Eva.ro.