HOROSCOP AUGUST: Cum vei evolua în carieră. Ce prezic astrele pentru fiecare zodie

HOROSCOP AUGUST: Nativa din Vărsător va fi mult mai productivă decât până acum, şi cel mai probabil energia pe care o are se datorează concediului .

02 aug. 2015, 03:50
HOROSCOP AUGUST: Cum vei evolua în carieră. Ce prezic astrele pentru fiecare zodie

LEU

Astrele vor fi de partea ta în această perioadă şi te vor ajută să atingi succesul pe plan profesional. 

Cu toate că vei fi luată prin surprindere de ascensiunea de care ai parte, va trebui să rămâi cu picioarele pe pământ! Vei trece prin mai multe etape, unele mai bune, altele mai proaste!
 
FECIOARĂ
 
Va fi o lună perfectă pentru tine din punct de vedere profesional, ai şansa de a evolua atunci când te aştepţi mai puţin.
 
Poţi avansa ierarhic sau ţi se poate mări salariul şi nu eşti dispusă să te opreşti aici. Este o perioadă bună pentru studii, examene sau cursuri de perfecţionare, asimilezi foarte repede informaţiile şi devii din ce în ce mai bună în domeniul în care activezi.
 
BALANŢĂ
 
E posibil ca luna aceasta să întâmpini unele obsacole la locul de muncă, însă nu neapărat acestea te vor împiedica să avansezi.
 
Nu este un moment prielnic pentru a-ţi expune ideile cu tărie, şefii tăi nu vor să fie contrazişi cu siguranţă. Fă-ţi un plan de bătaie şi pune-te bine la punct, în viitorul apropiat ar trebui să treci la acţiune.
 
SCORPION
 
Este o perioadă bună pentru afaceri şi colaborări de tot felul, în schipă rezultatele se pot vedea mult mai rapid.
 
Chiar dacă beneficiile se vor împărţi la mai mulţi, ai şansa de a evolua mai repede, nu de a pierde timpul. Te bucuri de o imagine bună şi eşti respectată de colegi şi şefi!
 
SĂGETĂTOR

Eşti pusă pe fapte mari în această lună şi nimic nu trebuie să te întoarcă din drum.  
Ambiţiile tale sunt mai mari decât până acum şi ţinteşti poate mai sus decât poţi. În cazul în care lucrurile nu ies aşa cum ţi-ai dori, nu trebuie să fii dezamăgită, ci din contră să fii mândră de tine!
 
Mai multe detalii, pe eva.ro