HOROSCOP: Cadoul perfect pentru el de Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de zodia lui

Dacă nu i-ai luat încă nimic de Ziua Îndrăgostiţilor şi nici nu ai vreo idee, zodia lui îţi poate dezvălui ce îşi doreşte!

14 feb. 2017, 07:21
HOROSCOP: Cadoul perfect pentru el de Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de zodia lui

VĂRSĂTOR

Vărsătorului îi place să facă fapte bune şi să îi ajute pe alţii. Nu e deloc o idee rea să îi iei bilete la un eveniment caritabil, se va bucura enorm! În plus, această ocazie îi oferă şansa de a-şi folosi abilităţile sociale şi va putea purta conversaţii interesante şi profunde cu ceilalţi participanţi. 

PEŞTI

Nativul din Peşti nu îşi poate ascunde pasiunea pentru muzică şi nici dorinţa de a petrece timp de calitate alături de prietenii lui. Dacă îi iei bilete la concertul trupei preferate şi vorbeşti şi cu prietenii lui să îl însoţească, atunci îi vei câştiga definitiv inima. Â

BERBEC

Pentru că iubeşte sportul şi orice are legătură cu el, nativul din Berbec ar fi foarte încântat dacă ar primi bilete la un meci la care ştii că şi-ar dori să ajungă. Obţine cele mai bune locuri şi pregăteşte terenul pentru a-l surprinde. Cumpără-i un tricou cu echipa cu care ţine şi oferă-l cadou împreună cu biletele!

TAUR

Taurul are o atracţie deosebită pentru lucrurile materiale, mai ales pentru hainele de calitate. Din moment ce îşi doreşte lucruri practice de obicei, el va iubi un cadou de acest gen. Cumpără-i ceva ce poate purta atunci când te scoate la o cină romantică şi amândoi vă veţi simţi bine!

Citeşte mai multe pe eva.ro