Horoscop: Calităţile şi defectele zodiilor. Ştii care sunt ale tale?

Cu toţii avem şi calităţi, dar şi defecte. Unele dintre ele ies mai mult în evidenţă, dar e posibil ca tu să nu îţi dai seama de ele!

RomaniaTV.net
22 dec. 2016, 08:17
Horoscop: Calităţile şi defectele zodiilor. Ştii care sunt ale tale?

Capricorn

Calitate: Capricornul este foarte săritor, este mereu acolo când ai nevoie şi este fericit să poată ajuta.

Defect: Uneori, acest nativ poate deveni foarte sarcastic şi le va închide gura tuturor. Această atitudine ascunde, de fapt, o îndoiala de-a lor pe care nu vor să o recunoască.

Vărsător

Calitate: Vărsătorii sunt plini de energie, planuri, idei şi curiozităţi. Le place să cunoască oameni noi şi să vadă locuri noi. Se implică în cauze umanitare.

Defect: Când traversează o perioadă proastă, acest nativ are tendinţa de a se plânge de tot, enervând pe oricine din jurul lui. El nu dă doi bani pe nimic şi îi ignoră pe ceilalţi.

Citeşte şi  Horoscop: Top 3 zodii de femei super frumoase

Peşti

Calitate: Peştii sunt foarte inteligenţi, creativi, amuzanţi şi buni susţinători. Dau dovadă de altruism şi sunt dedicaţi oamenilor pe care îi iubesc.

Defect: Nativul poate deveni foarte periculos atunci când are un moment prost. Poate fi răzbunător, manipulator şi încăpăţânat

Berbec

Calitate: Berbecul vede ceva frumos oriunde se duce, este plin de viaţă şi entuziast. El nu crede că cineva sau ceva ar putea să îl întoarcă din drum, aşa că iese în evidenţă prin mult optimism.

Defect: Berbecul se închide în el şi nu vei ştii niciodată ce gândeşte. De multe ori, acesta dă doi bani dacă răneşte sentimentele cuiva.

Citeşte continuarea pe eva.ro