Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Sfârşit de ianuarie şi început de februarie cu mari schimbări pentru toate zodiile

Horoscop Camelia Patrascanu: Ceea ce se întâmplă în acest sfarsit de luna va fi un moment de referinţă. Efectele şi schimbările de direcţie din această perioadă le culegem în vară. Toată perioada, zodiile vor avea parte de procese răscolitoare şi analize legate de propria persoană. 

17 ian. 2018, 10:16
Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Sfârşit de ianuarie şi început de februarie cu mari schimbări pentru toate zodiile

BERBEC: În carieră e posibil să existe evenimentele cele mai importante, întâlniri, şedinţe, hotărâri, care vizează asumarea unor responsabilităţi, a unor funcţii sau decuplarea de la nişte responsabilităţi care nu-i mai onorează. În felul acesta evită o problemă, o pagubă, oricum îşi fac calcule financiare, ce câştigă şi ce pierd. Decizia poate să fie peste noapte, le atinge şi familia prin efect financiar sau prin orarul de viaţă sau de muncă.

TAUR: Au de lucru cu legea, aprobări, avize, poate le vine în minte un proiect foarte stufos din punct de vedere al actelor sau se află într-un punct al demersurilor lor unde e foarte importantă întâlnirea cu o persoană din administraţie şi obţinerea unei aprobări. Reuşesc să rezolve lucrul acesta prin intermediari, facilitatori, prin persoane care măcar le dau un sfat foarte bun.

GEMENI: Se gândesc la îmbunătăţirea situaţiei actuale. Cum pot să compenseze nişte pierderi care s-au acumulat din trecut, legate de sănătate, de relaţie. Nişte pierderi care le dă sentimentul că e ceva incomplet. Aceste decizii pe care le iau luni, marţi sau miercuri pot să-i ajute să găsească o formulă de viaţă prin care să compenseze, fie acceptă şi merg mai departe cu lucrurile bune pe care le iau în viaţă, fie acceptă şi-şi schimbă comportamentul şi gândirea şi-n felul acesta reuşesc să acopere acel gol din viaţa lor. Poate fi legat şi de muncă şi reuşesc să-şi eficientizeze foarte bine activităţile.

HOROSCOP 15-21 IANUARIE 2018: Astrologul Camelia Pătrăşcanu anunţă schimbări pentru toate zodiile. „Se întâmplă o dată pe an”

RAC: La ei, problema cea mai importantă poate fi una relaţională şi partenerială, fie că e vorba de relaţia conjugală sau de afaceri. Trebuie să treacă printr-o sită să vadă dacă partenerii sunt de cursă lungă. Este o decizie relaţională-partenerială. E bine să analizeze contextul conjugal al venirii unor copii sau ai creşterii copiilor dacă deja îi au.

LEU: Luna nouă de miercuri se produce în zona muncii şi a rutinei zilnice, poate la unii sunt semnale legate de sănătate şi-i face să-şi reorganizeze viaţa şi munca. Planeta norocului şi beneficiilor e în spaţiul familiei. Mai mult tihnă în viaţa lor şi pot lua decizia cum să-şi organizeze viaţa, treburile şi responsabilităţile pentru a avea mai mult timp pentru ei, pentru sănătate sau pentru familie.

FECIOARĂ: Mult curaj! Foarte bună mobilizare în această perioadă. Luna nouă în Capricorn este chiar în zona expresiei de sine, a curajului de a face lucrurile la care s-au gândit şi pentru care sunt foarte pregătite, au talent. Le trebuie un imbold, vine acest imbold astral în prima parte a săptămânii. Curajul de a studia, de a se înscrie la un curs, de a-şi folosi o diplomă, de a fi sigure pe cunoştinţele lor mai ales dacă au întâlniri foarte importante şi intimidante, cu persoane de rang înalt.

BALANŢĂ: Familia este pe prima linie. Pot lua hotărâri, unele legate de planuri mari vizând redecorarea casei. E vorba şi de bani, cum se administrează bani, pentru că pot fi cheltuieli scăpate din mână. Pot avea probleme cu o persoană în vârstă din familie.

SCORPION: Relaţii cu oficialii, demersuri şi drumuri pe la diverse birouri, unde au nevoie de acte oficiale. E vorba de planurile lor, trebuie clarificată obligatoriu viziunea pe care o au. Cine are de dat examen, să-l dea, cine are o întâlnire test, să aibă loc.
 
SĂGETĂTOR: Vizează banii, unii pot scăpa de o problemă financiară, cumva. Alţii pot avea un proiect în urma căruia vin bani regulat şi sistematic, alţii îşi schimbă politica legată de bani, ei sunt norocoşi, dar au buzunarele rupte. Nu mai au voie să fie cheltuitori şi realizează riscurile dacă continuă aceeaşi politică. Este o hartă foarte bună financiar, mai ales sub aspect profesional, unora poate să le vină nişte câştiguri după urma unei munci făcută cu foarte mult timp în urmă.CAPRICORN: Au o analiză a propriei vieţi şi personalităţi. Anticipează nişte schimbări mari care s-ar părea că vin din familie, se consultă cu persoane care le pot da nişte sfaturi, îndrumări şi ar fi foarte bine să asculte de aceste sfaturi.

VĂRSĂTOR: Trebuie să lase în urmă un eşec, să nu se gândească la lucruri din trecut pentru că le blochează viitorul. E o ardere carmică la ei luni şi miercuri. Să meargă mai departe printr-o schimbare de filosofie de viaţă.
 
PEŞTI: Au parte de sprijin, sunt susţinuţi de persoane influente, stau foarte bine la capitolul de relaţii sociale protectoare, succesul la ei vine dinspre această zonă, trebuie să dovedească profesionalism şi foarte mult rigoare. Nu pe bani trebuie să conteze, există riscul să cheltuiască neprevăzut, imprevizibil şi imprudent., potrivit Antena Stars.