Horoscop Capricorn 2017: Previziuni generale pentru cele mai importante aspecte ale vieţii

Descoperă primele predicţii astrale ale anului 2017 în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
20 oct. 2016, 13:13
Horoscop Capricorn 2017: Previziuni generale pentru cele mai importante aspecte ale vieţii

Pentru Capricorni, anul 2017 se anunță plin de evenimente în plan profesional. Fii pregătit să îți concentrezi eforturile spre acest sector de viață, care promite să îți aducă beneficii însemnate!

Ar fi bine, însă, să îți dozezi corect eforturile și să eviți suprasolicitarea, pentru că Saturn, stăpânul Capricornului, se găsește în continuare în casa a douăsprezecea a Capricornului (până la 20 decembrie 2017). Din această poziție, Saturn te invită la un bilanț atent al realizărilor de până acum, dar poate genera și temeri, nesiguranțe sau depistarea unor tipare care te limitează.

Mulți Capricorni pot descoperi că își făceau singuri rău într-un fel sau altul, dar aspectele armonioase în care este implicat Saturn în mai, august-septembrie și noiembrie 2017 prevestesc un tonus bun și depășirea tuturor obstacolelor, atât în plan emoțional, cât și în plan fizic/material.

Citeşte şi  HOROSCOP CHINEZESC 2017: Vine Anul COCOŞULUI DE FOC

Pluton își continuă șederea în Capricorn în 2017 (și câțiva ani buni de-acum încolo), generând o percepție mai intensă a ceea ce se petrece în jurul tău, dar și nevoia de restructurare personală ori de reevaluare a viziunii pe care o ai despre prietenie sau despre participarea la diverse grupuri socio-profesionale. Aici intră și implicarea în proiecte de grup, fiindcă Pluton guvernează casa a XI-a a Capricornului.

Din cauză că Pluton formează un careu cu Jupiter, la sfârșitul lui martie, începutul lui aprilie și în luna august 2017 s-ar putea să constați că relațiile cu anumite persoane sau colaborarea cu anumite grupuri îți afectează negativ imaginea sau proiectele de viitor. Pe de altă parte, este foarte posibil ca o serie de Capricorni să refuze anumite proiecte comune doar din motive de nesiguranță, conservatorism sau cine știe ce vechi prejudecăți întipărite adânc în mintea lor.

După 10 octombrie 2017, odată cu intrarea lui Jupiter în casa a XI-a a Capricornului, colaborările devin deosebit de importante și te pot scoate în prim-plan într-un mod neașteptat, aducându-ți beneficii importante. Prietenii și/sau colaboratorii se pot dovedi acum sfetnici de nădejde.

În plan personal, preocupările Capricornilor în ceea ce privește locuința, o eventuală mutare sau renovare dau roade mai cu seamă în mai și noiembrie 2017. Nu este exclus ca abia acum să te poți bucura de ceea ce ai început în anii trecuți și să îți găsești liniștea într-un sediu nou ori într-o locuință nouă sau complet renovată și reutilată.

Sursa: eastrolog.ro