Horoscop: Care e zodia în care e născut bărbatul visurilor tale

Conform unui studiu efectuat cu ajutorul a peste 1000 de persoane, cu vârste între 21 şi 54 de ani, femeile au criterii diferite când e vorba să viseze la bărbatul ideal. În funcţie de ceea ce-şi doresc de la partenerul ideal, s-aun născut următoarele 10 întrebări, iar răspunsurile au fost date pe baza trăsăturilor definitorii ale semnelor zodiacale.

RomaniaTV.net
21 oct. 2016, 07:35
Horoscop: Care e zodia în care e născut bărbatul visurilor tale

1. Caut un bărbat care să nu mă înşele. Care dintre semnele zodiacale este cel mai fidel?

Bărbatul Taur este, cu siguranţă, cel mai fidel. Loialitatea sa este atât de intensă încât poate deveni, la un moment dat, deranjantă. Dacă începi o relaţie cu bărbatul Taur, asigură-te că îi vei la fel de credincioasă, pentru că acestuia îi va fi imposibil să ierte sau să uite infidelitatea ta.

2. Caut un bărbat pe care să mă pot baza. Ce semn zodiacal este cel mai de încredere?

Bărbatul Rac pune familia pe primul loc şi îşi ia responsabilităţile în serios. Nu vei găsi nativ în altă zodie pe care să poţi conta la fel de mult ca pe Rac.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile care au numai de suferit în viaţă, deşi merită să fie fericite

3. Caut un bărbat bun la suflet. Care este semnul zodiacal cel mai gentil şi drăguţ?

Bărbatul în Peşti este, de departe, cel mai empatic. Simte ceea ce simţi şi tu. Este, pur şi simplu, incapabil să rămână rece la stările tale sufleteşti. Pe de altă parte, bărbatul Fecioară apreciază bunătatea, este cea mai importantă trăsătură umană, în opinia lui.

4 Caut un bărbat cu simţul umorului. Care este semnul zodiacal care poate să mă facă să zâmbesc?

Dintre toţii nativii, Leii sunt cei care au un simţ al umorului pronunţat. Dacă vrei să ai parte de porţii zdravene de râs, bărbatul Leu poate fi partenerul ideal pentru tine.

5 Caut un bărbat inteligent. Care este semnul zodiacal cel mai bine dotat din punct de vedere intelectual?

Bărbatul Capricorn este înzestrat de la natură cu o doză mare de inteligenţă şi, pentru că nu se mulţumeşte niciodată cu locul doi în viaţă, întotdeauna pune accent pe educaţie. Aşadar, dacă îţi doreşti un bărbat şi inteligent şi cult, Capricornul poate fi răspunsul.

Citeşte continuarea pe one.ro