Horoscop: Care este cea mai bună lună a ta, în funcţie de zodie

Unghiurile pe care plantele si Soarele sau Luna le formeaza la un moment dat pe parcursul anului pot avea o influenta puternica pentru fiecare nativ.

11 sept. 2014, 11:40
Horoscop: Care este cea mai bună lună a ta, în funcţie de zodie

Berbec

Luna favorabila: iunie

Cea mai buna perioada pentru zodia ta in 2014 va fi vara, in special la inceputul acesteia. Relatiile de familie vor fi foarte stranse si vei primi un ajutor nesperat din partea unei rude. Prin intermediul oamenilor apropiati, vei avea sansa sa cunosti o persoana noua cel mai probabil in a doua jumatate a lunii iunie, scrie Kudika.ro.

Daca nu ai inca o relatie, aceasta ar putea fi marea ta sansa pentru a-ti gasi sufletul pereche.

Citeşte şi Horoscop: Ce şanse ai să te îmbogăţeşti şi care este vârsta apogeului tău financiar, în funcţie de zodia ta

Pentru cei care si-au gasit jumatatea, iunie 2014 va fi o perioada in care va veti reevalua legatura si puteti lua o hotarare majora. Este momentul unei schimbari de proportii.

Taur

Luna favorabila: decembrie

Desi vei avea un an foarte bun, cel mai prielnic moment pentru tine vine la sfarsitul lui 2014. Vei gasi timp pentru introspectie si vei lua decizii majore care iti pot schimba cursul vietii pentru totdeauna. Insa trebuie sa fii foarte atent in ceea ce priveste relatia ta amoroasa pentru ca vei fi pus in fata unei alegeri dificile. De aceea, momentele de analiza te vor ajuta sa iti pui gandurile in ordine.

Venus, patroana ta, iti va trimite energie pozitiva insa nu poate sa ia hotarari in locul tau. De aceea, trebuie sa ai curajul sa iti asumi responsabilitatea pentru ca vei avea doar de castigat.

Citeşte şi Horoscop: În ce ţară ar trebui să locuieşti, în funcţie de zodia ta

Rac

Luna favorabila: septembrie

Pe 9 septembrie 2014, fenomenul de luna plina in Pesti va aduce schimbari benefice in viata ta. Te vei simti mai romantic si esti dispus sa ierti mai usor greselile partenerului de viata.

Pentru Racii singuri este cel mai bun moment pentru a incepe o poveste noua dragoste pentru ca are sanse serioase sa se transforme intr-o casnicie. Este o luna incarcata cu energie pozitiva iar acest lucru se va reflecta direct in starea de spirit.

Pe plan profesional este o perioada incarcata iar programul tau va fi plin, in special in a doua jumatate a lui septembrie.

Citeşte continuarea horoscopului pe Kudika.ro.