Horoscop: Care este cea mai mare suferinţă a zodiilor în 2017

2017 este un an plin de provocări pentru toate semnele astrologice. Unii nativi vor gusta din pocalul suferinței pe plan sentimental, în timp ce alții vor cunoaște dezamăgirile în sectorul financiar ori în cel profesional. Fiecare dintre noi va avea de trecut o cumpănă în acest an, o suferință care îi va măcina sufletul. Dar, la final, cel mai important lucru este să ne ridicăm de jos, să ne scuturăm de praf și să mergem mai departe cu zâmbetul pe buze.

RomaniaTV.net
12 ian. 2017, 11:45
Horoscop: Care este cea mai mare suferinţă a zodiilor în 2017

Berbec

Chiar dacă nativii acestei zodii sunt puternici, curajoși și plini de energie, nu înseamnă că pe ei îi ocolesc necazurile. O relație sentimentală în care își puseseră multe speranțe se va dovedi a fi doar un castel de nisip. Nu le va fi ușor să se refacă după o astfel de dezamăgire, ci vor avea nevoie de câteva luni bune pentru a putea să zâmbească din nou natural.

Taur

S.O.S la capitolul financiar! Taurii vor suferi o pierdere pe acest plan în 2017, astfel că vor fi nevoiți să se adapteze la un stil de viață auster. Nativii sunt sfătuiți să nu se implice în combinații necurate ori să împrumute pe cineva. S-ar putea trezi că vor face acei bani cadou fără să își dorească acest lucru. Poate că vor pierde câteva persoane din jurul lor atunci când le vor refuza, dar măcar își vor proteja finanțele.

Citeşte şi  Horoscop: Ce ne rezervă astrele în 2017 din punct de vedere sexual

Gemeni

Gemenii nu obișnuiesc să își arate durerea din suflet, dar anul 2017 îi va face să se deschidă mai mult în fața celor dragi. Cea mai are suferință a lor va fi faptul că nu se simt înțeleși și luați în serios. Adoră să fie înconjurați de oameni, dar îi doare să știe că mulți dintre ei nu îi apreciază la adevărata lor valoare, ci îi tratează ca pe o sursă de bârfe. Așadar, Gemenii vor trebui să suporte multe zvonuri în acest an.

Rac

Cea mai mare suferință pe care o vor avea nativii zodiei Rac în acest an va fi atunci când se vor simți spectatori la durerea celor dragi. Una dintre persoanele apropiate va trece printr-un moment delicat, iar ei nu vor putea să o ajute cu nimic, motiv pentru care se vor simți vinovați. Cu toate acestea, sprijinul lor moral va face minuni, chiar dacă ei nu au aceeași impresie.

Citeşte continuarea pe divahair.ro