Horoscop: Care este cel mai enervant lucru la tine, în funcţie de zodie

Poate nu îţi dai seama, dar şi tu ai ceva ce alţii nu suportă la tine. Descoperă despre ce este vorba şi încearcă să te schimbi!

RomaniaTV.net
26 ian. 2017, 08:02
Horoscop: Care este cel mai enervant lucru la tine, în funcţie de zodie

Vărsător

În timp ce Vărsătorii ar putea părea excentrici, ciudaţi sau originali, ei sunt conştienţi că nu sunt atât de speciali. Au nevoie să dovedească că sunt diferiţi, chiar dacă imaginea nu este reală. Vărsătorii folosesc ca scuză faptul că sunt altfel pentru lipsa lor de dragoste şi afecţiune în relaţiile personale. Nu îi deranjează că sunt detaşaţi şi nepăsători, atât timp cât lumea îi vede interesanţi!

Peşti

Pentru că Peştii sunt atât de dispuşi să meargă doar cu fluxul, ei îşi petrec mare parte din viaţă neştiind cine sunt sau ce vor. Aleg să trăiească în haos, urmând ce fac alţii decât ce îşi doresc ei. Sunt pierduţi şi lipsiţi de direcţie, ceea ce devine extrem de enervant la un moment dat pentru cei din jurul lor, mai ales pentru cei care îl iubesc cu adevărat.

Citeşte şi  Horoscop: Singurul lucru de care ai nevoie pentru a fi fericită, în funcţie de zodia ta

Berbec

Berbecul se aruncă mereu cu capul înainte fără să se uite în stânga şi în dreapta. Nu are nicio grijă pentru consecinţele acţiunilor lui, este egoist, imatur şi inconştient. Devine turbat atunci când urmăreşte să obţină ceea ce îşi doreşte, însă uneori această atitudine poate fi destul de sexy în ochii altora.

Taur

Taurii sunt materialişti, încăpăţânaţi şi leneşi. Lăcomia este pe primul loc, el fiind cel mai feircit când e singur şi numără banii. Ei practic le ştie pe toate şi îşi dă cu părerea despre orice, chiar dacă nu face altceva decât să se gândească la binele propriu şi nimic altceva.

Citeşte continuarea pe eva.ro