HOROSCOP. Care este cel mai mare coşmar al zodiei tale

Astrele nu ne influenţează personalitatea, norocul şi comportamentul, ci şi visurile și chiar coșmarurile. Descoperă care este cel mai mare coşmar al zodiei tale, semnificaţia lui şi cum poţi să-l alungi.

RomaniaTV.net
17 mart. 2017, 14:13
HOROSCOP. Care este cel mai mare coşmar al zodiei tale

BERBEC. Ai adesea vise violente, în care ataci sau eşti atacat, ameninţi sau eşti ameninţat. Semnificaţia este că încerci să îți impui dominația asupra unor oameni sau situații și nu reușești. Cea mai mare teamă este că nu ai suficientă putere să te lupți cu problemele din viața ta. Coşmarurile de acest gen vor dispărea când vei găsi echilibrul între ambițiile și resursele tale.

TAUR. Cel mai mare coşmar al tău este legat de bani, datorii sau sărăcie. Semnificaţia acestor vise este faptul că te laşi copleşit de nesiguranţă. Sfatul este să priveşti cu ceva mai multă detaşare problemele financiare.

GEMENI. Cel mai tare te sperie captivitatea într-o relaţie nefericită şi tocmai de aceea visezi adesea că rămâi blocat într-un spaţiu întunecat sau într-o casă bântuită fără uși și ferestre, din care nu poţi să ieşi nicicum. Când vei găsi motivul care stă în calea fericirii tale, vor dispărea şi coşmarurile.

RAC. Cele mai negre coșmaruri sunt cele în care te simți pierdut/ă, departe de cei dragi, într-un spațiu străin și amenințător. Aceste vise vin din teama ta de a pierde la un moment dat iubirea, sprijinul familiei sau dragostea soțului. Scapă de teama de necunoscut și de evenimentele pe care nu le poți controla. Concentrează-te asupra proiectelor tale de viitor, pregătește-le pas cu pas și coșmarurile vor dispărea.

LEU. Ai frecvent coşmaruri cu situații în care te faci de râs sau în care oamenii te disprețuiesc, ceea ce scoate la iveală teama ta de pierderea identității și a puterii. Vei scăpa de ele când, analizându-ţi trecutut, vei vedea unde ai greșit și vei repara lucrurile .

FECIOARĂ. Cel mai tare te sperie visele în care te vezi bolnav/ă. Iar asta înseamnă de fapt că îți estea teamă să nu pierzi controlul asupra vieții tale. Dacă te deranjează dezordinea și haosul, fă tot posibilul să îți pui lucrurile în ordine și să discuți mai des cu persoanele apropiate despre planurile tale. Dacă cei din jur te sprijină, te vei simți în siguranță și coșmarurile vor înceta.

Citeşte mai mult AICI