Horoscop: Care sunt calităţile şi defectele lui, în funcţie de zodie

Vărsătorul e foarte comunicativ, dar nu prea te poţi baza pe el, în timp ce Capricornul este de încredere, dar prea rece şi serios. Zodia iubitului tău îţi spune ce calităţi şi ce defecte are.

17 nov. 2014, 12:23
Horoscop: Care sunt calităţile şi defectele lui, în funcţie de zodie

Berbec

Este foarte energic, dinamic şi entuziast, genul de bărbat cu care nu te plictiseşti niciodată. Ambiţios şi determinat, luptă mereu ca să fie primul pe plan profesional şi social, iar ca parteneră a lui ai doar de câştigat.

Pe de altă parte, dorinţa de a fi cel mai bun îl face lipsit de scrupule. În plus, e un pic egoist şi cam iute la mânie. Iar răbdarea e unul din punctele lui cele mai slabe.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt zodiile cele mai ghinioniste la bani

Taur

Răbdător, de încredere şi tandru, este un iubit perfect atunci când vrea. Are un simţ practic foarte dezvoltat şi poţi să te bazezi oricând pe el.

Din păcate, îl preocupă cam mult partea materială şi poate deveni zgârcit, mai ales când înaintează în vârstă, făcând reproşuri pentru cheltuieli care nu îi sunt necesare lui. Are un temperament puternic şi devine răzbunător şi chiar violent când e „călcat pe bătături”.

Vezi şi HOROSCOP: Care îţi este ZODIA OPUSĂ în dragoste

Gemeni

Inventiv, comunicativ şi versatil, poate fi amantul perfect. Bazează-te pe el când e vorba de distracţie pentru că e entuziast şi neobosit.

Pe de altă parte, distracţia e ocupaţia lui preferată, ceea ce înseamnă că nu prea e de încredere. Neliniştit, certăreţ, schimbător nu este partenerul potrivit pentru o relaţie de durată. Să nu te miri dacă afli că te bârfeşte pe la spate. E un superficial.

Citeşte continuarea horoscopului pe Unica.ro.