HOROSCOP. Care sunt femeile gata oricând să se sacrifice pentru bărbatul iubit

Cand vine vorba despre dragoste, aceste femei ofera totul si nu pretind nimic la schimb. Pur si simplu considera ca este menirea lor sa daruiasca dragoste, iar barbatii care ajung tinta sentimentelor lor se pot considera fericiti.

RomaniaTV.net
14 apr. 2016, 09:39
HOROSCOP. Care sunt femeile gata oricând să se sacrifice pentru bărbatul iubit

Iata in ce zodii sunt nascute femeile care sunt trup si suflet pentru partenerul lor:

Berbec

Femeia din zodia Berbec ia foarte in serios dragostea si toata viata ei traieste si „munceşte” pentru a-si duce la indeplinire visul de a avea o relatie stabila şi o familie fericita. Iubeste neconditionat si isi respecta si apreciaza partenerul mai mult decat oricine altcineva. Barbatul care are privilegiul sa fie iubit de ea poate avea incredere totala, caci nu va fi niciodata inselat. Ea este in stare sa iubeasca toata viata aceeasi persoana si nu pretinde aceleasi sentimente din partea acesteia.

Rac

O femeie care iubeste cu toata fiinta ei este cea nascuta in zodia Rac. Isi divinizeaza partenerul si ii ofera timpul si disponibilitatea ei totala. Este sensibila si iubitoare, ii place sa isi rasfete barbatul iubit si nu insala niciodata. Nu stie sa isi exprime sentimentele in cuvinte, insa iubirea pe care i-o poarta partenerului va reiesi din gesturile si privirea ei. Are un farmec aparte tocmai pentru ca e putin mai de moda veche si se comporta precum o a doua mama pentru barbatul sau.

Leu

Leoaica este o familista convinsa, iar barbatul care are norocul sa fie alesul sau se va bucura de dragostea ei toata viata. Intrucat oricat de greu ti-ar veni sa crezi, este una dintre cele mai fidele zodii, intrucat nu poate intelege acest concept. Isi iubeste familia si copiii, pe care ii pune mai presus de orice si ii apara cu pretul vietii. Iubeste neconditionat si va alege intotdeauna stabilitatea, linistea si armonia. Este sprijinul familiei si intotdeauna va lua greutatile asupra ei.