Horoscop: Care sunt păcatele capitale ale fiecărei zodii în parte

Lăcomia, desfrâul, avariţia, invidia, mania, lenea şi trufia sunt cele şapte păcate capitale, iar acestea se reflectă în fiecare zodie în parte.

13 nov. 2014, 09:38
Horoscop: Care sunt păcatele capitale ale fiecărei zodii în parte

Daca vrei sa afli care este pacatul „preferat” al unui nativ, citeste horoscopul si afla ce spune zodia acestuia despre el:

Berbec

Pacatele capitale ale persoanelor nascute in zodia Berbec sunt mandria si invidia. Vor sa fie mereu pe primul loc, sunt capabile sa faca rau altor persoane si nu accepta sa fie lasate in urma. Trebuie sa invete sa lucreze la aceste capitole si sa invete sa fie mai intelegatoare fata de persoanele cu care interactioneaza.

Taur

Pacatul capital al persoanelor nascute in aceasta zodie este lacomia. Daca ar putea, Taurii ar strange averi toata viata, totul le este util si considera ca si cel mai mic obiect este valoros. Nu fac cadouri scumpe si nu accepta in viata lor persoane care vor doar sa obtina anumite beneficii de pe urma lor.

Gemeni

Pacatul capital al persoanelor nascute in zodia Gemeni este mandria. Nu incape nicio indoiala ca aceste persoane isi doresc sa le fie recunoscute meritele, sa fie apreciate de cei din jur sau sa vina mereu cu solutii salvatoare in orice situatie.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.