HOROSCOP. Carieră, Bani şi Familie. Predicţiile pentru fiecare zodie pentru săptămâna 22-28 decembrie

HOROSCOP. Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

RomaniaTV.net
20 dec. 2014, 09:13
HOROSCOP. Carieră, Bani şi Familie. Predicţiile pentru fiecare zodie pentru săptămâna 22-28 decembrie

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai toate şansele ca în această săptămână să primeşti cele mai bune veşti privitoare la situaţia ta financiară. Fie primeşti cadouri substanţiale, fie o mărire de salariu, cert este că buzunarele tale vor fi prea mici pentru perioada care urmează.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Încearcă să îţi organizezi mai bine banii în această săptămână, ai făcut deja suficiente cheltuieli. Nu uita că ai unele obligaţii pe care trebuie să le onorezi şi pentru care trebuie să pui bani deoparte.

Varsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu este un moment bun pentru a trece la acţiune, ci doar de a-ţi gândi mişcările viitoare. Încearcă să nu investeşti, să nu împrumuţi şi nici să cheltui sume de bani fără măsură. Te poţi distra de minune şi cu un buget redus!

Peşti (19 februarie – 20 martie)

În această perioadă ar trebui să te bucuri de cei dragi şi să laşi cariera şi banii deoparte. Dacă nu te poţi detaşa complet, rămâi la stadiul de a visa, şi nicidecum de a trece la acţiune!

Citeşte continuarea pe eva.ro.