HOROSCOP CASSANDRA 11-17 septembrie 2017: Cine se îmbogăţeşte, cine se desparte şi cine ajunge la medic. Previziunile săptămânii

HOROSCOP CASSANDRA 11-17 septembrie 2017: Ce v-au rezervat astrele în cea de-a doua săptămână din septembrie.

10 sept. 2017, 14:00
HOROSCOP CASSANDRA 11-17 septembrie 2017: Cine se îmbogăţeşte, cine se desparte şi cine ajunge la medic. Previziunile săptămânii

BERBEC 21.03-20.04: Chiar daca eclipsa solara a fost acum catva timp, dumneavoastra puteti simti si acum energia ei. Este genul de energie pe care o iubiti, deoarece va place sa incepeti lucruri noi! Sunteti initiatori! Totul este sa fiti deschisi. Aventura urmeaza!

TAUR 21.04-21.05: Pentru dumneavoastra au loc evenimente interesante, care implica activitati legate de casa, familie si imobiliare. Nu este nevoie sa va legati foarte tare de trecut. Mai bine va concentrati pe viitor. Se anunta mari schimbari, inceputuri proaspete care va vor deschide usi importante.

GEMENI 22.05-21.06: O idee noua va la lumina si va schimbati entuziasmul. Constientizati ca lumea dumneavoastra se va extinde. Acest lucru se poate intampla daca studiati sau daca va ajuta un frate sau o ruda. In weekend va bucurati de calatorii scurte.

RAC 22.06-21.07: Se stie caLuna este guvernanta dumneavoastra si recent trecutul eveniment, eclipsa de Soare, prefigureaza ca veti face o evaluare a situatiei personale. Veti avea ocazia sa castigati bani si sa va cresteti averea. S-ar putea sa va ocupati mult mai atent de averea si banii dumneavoastra.

LEU 22.07-22.08: Aveti oportunitatea de aincepe noi parteneriate si prietenii stranse. Si in relatiile existente veti incepe sa actionati cu mai multa grija, sa fiti mai rabdatori si mai determinati. Rezultatul se va vedea curand: relatii armonioase si mai multa fericire.

FECIOARA 23.08-22.09: Veti incepe sa va ganditi la lucruri pe care multi dintre noi nu le fac poate niciodata. Va puneti intrebari despre cum ar trebuisa va traiti viata si veti calatori in locuri unde puterea intelectuala va va da multe satisfactii. Puteti sa va ajutati de tehnici de relaxare: aromaterapie, meditatie, tehnici de respiratie…

BALANTA 23.09-22.10: Desi sunteti persoane extrem de sociale, in aceasta perioada s-ar putea ca unele prietenii sa se estompeze. Este posibil sa va lasati cuceriti de un nou grup de prieteni, mai ales ca va petreceti timpul liber alaturi de persoane pozitive.

SCORPION 23.10-21.11: Ceva nou va intra in lumea dumneavoastra si va va afecta imaginea. Aveti sentimentul ca va scapa ceva, mai ales daca este legat de cariera si reputatie. Nu va ingrijorati, deoarece situatia se redreseaza imediat. In curand, norocoasa Jupiter va intra in semnul dumneavoastra.

SAGETATOR 22.11-21.12: Vi se ivesc noi oportunitati, care va vor da o stare buna. Oricum, veti reusi sa iesiti din cateva situatii dificile siasta va va da o stare de liniste. In weekend, va bucurati de vizita unor rude indepartate, pe care nu le-ati mai vazut de foarte multa vreme.

CAPRICORN 22.12-19.01: In aceasta saptamana puteti beneficia de ajutorul pe care il obtineti de la guvern, poate o bursa de studii, precum si de la o institutie financiara sau banca. Evenimentul mai poate fi legat de o asigurare sau o mostenire comuna, zona in care puteti incepe un nou angajament.

VARSATOR 20.01-18.02: Simtiti o schimbare care va influenteaza relatiile existente. Pentru unii poate insemna legarea unei noi prietenii sau a unei relatii sentimentale puternice. Oricum, evenimentele decurg cu o viteza ametitoare.

PESTI 19.02-20.03: Si in viatadumneavoastra vor avea loc cateva schimbari, mai ales legate desanatate, munca si animale de companie. Cateva usi se vor inchide si veti fi nevoiti sa renuntati la unele lucruri. Schimbarilenu vor fi in rau. Este un moment in care veti vedea clar ce functioneaza si ce nu.