HOROSCOP CASSANDRA 20-26 noiembrie 2017: Se rezolvă toate problemele financiare, câştiguri substanţiale pentru multe zodii

HOROSCOP CASSANDRA 20-26 noiembrie 2017: Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru săptămân viitoare.

RomaniaTV.net
19 nov. 2017, 08:07
HOROSCOP CASSANDRA 20-26 noiembrie 2017: Se rezolvă toate problemele financiare, câştiguri substanţiale pentru multe zodii

BERBEC 21.03-20.04: Soarele este cel care va indreapta atentia spre problemele financiare. De fapt, este o veste buna. In perioada urmatoare si chiar in urmatorul an veti avea mult noroc financiar. Ati putea obtine un imprumut substantial sau partenerul va castiga mai multi bani.

TAUR 21.04-21.05: Simbolic, Soarele este sursa dumneavoastra de energie si acum se afla departe de zodia dumneavoastra. Aceasta inseamna ca veti avea nevoie de mai mult somn si de odihna. In rest, va veti concentra mai mult pe parteneriate si pe prietenii.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti cuprinsi de dorinta de a sti cum sa va gestionati viata mai bine. Eficienta fizica va fi prioritatea principala, dar veti avea un interes sporit si pentru imbunatatirea sanatatii. Este posibil sa lucrati in beneficiul cuiva care are nevoie de ajutorul dumneavoastra.

RAC 22.06-21.07: Doriti sa va simtiti liberi si va exprimati talentul creativ. Este o perioada cand deveniti mai mult decat constienti cine sunteti. Putina reflectie este un lucru bun, deoarece la urma urmei viata este scurta si trebuie traita din plin.

LEU 22.07-22.08: Concentrarea vi se schimba pe casa, pe familie si pe propria viata. Trebuie sa va implicati mai mult in viata de familie si in propria locuinta, va apucati de o renovare sau o redecorare impreuna cu partenerul de viata. Rasplata vine curand: mai multa caldura si fericire alaturi de sufletul drag.

FECIOARA 23.08-22.09: Ritmul zilnic se accelereaza in urmatoarea perioada si va ocupati de calatorii scurte, conversatii cu frati, rude sau vecini. Dorinta pentru studiu creste consistent, mai ales ca simtiti nevoia de a comunica in mod clar ceva. Spuneti scurt si clar ceea ce doriti!

BALANTA 23.09-22.10: Vreti sa detineti un control strict asupra propriilor posesiuni si sa folositi cat mai benefic ceea ce detineti. La orizont se intrevede dorinta de a va creste veniturile. Aveti de gand sa faceti o achizitie importanta in urmatoarea perioada si sa va pregatiti cum se cuvine de sarbatorile ce se apropie.

SCORPION 23.10-21.11: Soarele se afla in semnul dumneavoastra si va stimuleaza energia, atragand situatii favorabile si oameni importanti. Va veti simti fabulos, sanatatea este la cote maxime si optimismul va fi puternic. Relaxati-va si bucurati-va de propria bunastare!

SAGETATOR 22.11-21.12: Simtiti nevoie sa intrati in contact cu propria minte, pentru a va da seama cum va controleaza subconstientul. Inclinatia spre studiul disciplinelor mistice sau spirituale este posibil sa va faca mai constienti de trimiterea semnalelor inconstientului. Incurcata perioada, dar o depasiti cu bine!

CAPRICORN 22.12-19.01: Multi dintre dumneavoastra se bucura de mai multa popularitate. Beneficiati de prietenii calde si de relatii cu grupuri mai mari de oameni care vor fi deosebit de cooperanti. Este o fereastra minunata si ar trebui sa profitati pentru a socializa cat mai mult.

VARSATOR 20.01-18.02: Soarele se afla in partea de sus a graficului dumneavoastra si asta inseamna ca arunca o lumina precum un reflector si va scoate in evidenta mai mult in ochii sefilor sau a parintilor. Chiar daca nu veti face nimic deosebit, aratati capabili si competenti in ochii tuturor.

PESTI 19.02-20.03: Va bucurati de dorinta de a studia ceva nou sau sa va intoarceti la scoala, deoarece veti invata lucruri inedite, care va multumesc si va satisfac foamea de cunoastere si va imbogatesc experienta. Unii dintre dumneavoastra se vor orienta si spre anumite probleme cu legea sau ce tin de medicina.