HOROSCOP CASSANDRA: Banii cheltuiţi pe taxe şi impozite vă cam slăbesc puterea financiară. Ce se întâmplă în Casa Dragostei

HOROSCOP CASSANDRA. Citeşte previziunile pentru saptamana 28 mai - 03 iunie 2018.

24 mai 2018, 08:09
HOROSCOP CASSANDRA: Banii cheltuiţi pe taxe şi impozite vă cam slăbesc puterea financiară. Ce se întâmplă în Casa Dragostei

BERBEC 21.03-20.04: Faceti-va timp sa cititi, sa vorbiti cu cei dragi si sa va descarcati sufletul sau, daca talentul va indeamna, apucati-va de scris. In ceea ce priveste cariera, sunteti nevoiti sa va decideti si sa actionati asa cum va indeamna constiinta.

TAUR 21.04-21.05: Banii constituie un subiect fierbinte pentru dumneavoastra. Simtiti nevoia sa discutati despre starea finantelor, dar acest lucru nu anunta neaparat o situatie rea. Ritmul evenimentelor s-ar putea accelera obligandu-va sa luati cateva decizii rapide.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti entuziasti si debordati de energie pozitiva. Treceti printr-o perioada buna, cu realizari ce va multumesc. Partenerul de viata va invita sa petreceti mai mult timp alaturi de el. Distrati-va, insa nu prea aproape de marginea prapastiei.

RAC 22.06-21.07: Banii cheltuiti pe taxe si impozite va cam slabesc puterea financiara. De parca totul nu era de ajuns, un prieten bun va critica destul de aspru si va decideti sa stricati relatia cu acesta. Fiti prevazatori, intrucat critica este totusi constructiva.

LEU 22.07-22.08: Tendinta de a vorbi prea mult, de a divulga secrete si de a nu lasa pe nimeni sa va contrazica este total contraproductiva. Este de preferat sa va linistiti singuri, pentru ca oricum nu aveti rabdare sa ascultati sfaturile nimanui.

FECIOARA 23.08-22.09: Nu va aglomerati programul si faceti-va timp pentru a reflecta mai bine unde ati gresit si ceea ce doriti sa realizati pe viitor. Exista o multime de sanse pentru flirtul in dragoste. Weekendul va aduce vesti despre o mult visata vacanta sau poate o vizita intr-o alta tara.

BALANTA 23.09-22.10: Incepeti saptamana hotarati sa indepliniti cat mai multe de pe lista de prioritati. Casa, facturile, ordinea in acte si cumparaturile va vor tine ocupati destul timp. In weekend prietenii va invita sa iesiti impreuna. Uneori meritati sa va destindeti mai mult.

SCORPION 23.10-21.11: Creativitatea este pe culmile cele mai inalte si poate duce la semnarea unor contracte noi, foarte avantajoase. Sunteti mai sensibili decat de obicei, doar pentru ca uitati ca aveti un punct slab in aparare. Din punct de vedere financiar, deocamdata nu apare nicio schimbare.

SAGETATOR 22.11-21.12: Ocupati-va de proiectele ce implica multa creativitate. Nu pierdeti vremea in scopul de a impresiona pe cineva si nu deveniti sclavul viselor. Relatia actuala merita mai multe condimente romantice. Acum este un moment bun pentru o terapie sau o consiliere.

CAPRICORN 22.12-19.01: Situatia se aranjeaza in zilele ce vin si veti descoperi ca sunteti mai mult decat apreciat de cei din jur. Puteti avea tendinta sa fiti un pic prea seriosi sau prea organizati. Amintiti-va ca puteti fi inventivi si folositi-va de cunostintele capatate din experienta.

VARSATOR 20.01-18.02: }inta acestor zile trebuie sa fie inceperea de noi proiecte. Singura dificultate este ca s-ar putea sa va opriti cam des din lucru pentru a face retusurile si modificarile care se impun. Daca sunteti gata pentru noi aliante, trebuie sa va asumati factorii care impun schimbarea.

PESTI 19.02-20.03: Sentimentul care va pandeste de ceva vreme nu este al unei catastrofe iminente, cum credeti, ci al unor evenimente ce se vor derula repede, dar de care va veti aduce aminte. Faceti-va un plan inca de la inceputul saptamanii pentru a va organiza si abandonati obiceiul de a spune nu.