Horoscop: Cât de bun va fi ca soţ, în funcţie de zodia lui

Ţi-ai găsit alesul inimii, dar eşti suspicioasă în privinţa viitorului tău cu el? Nu toţi bărbaţii sunt făcuţi să fie soţi, însă acest lucru nu ar trebui să te pună pe fugă.

28 oct. 2014, 09:15
Horoscop: Cât de bun va fi ca soţ, în funcţie de zodia lui

Astrele iti vin in ajutorul si iti dezvaluie cateva secrete, astfel ca tu sa iti dai seama cat de bun va fi ca sot barbatul pe care il iubesti, in functie de zodia lui:

Berbec

Barbatul Berbec nu se grabeste sa se insoare, el este foarte pretentios si intotdeauna va incerca sa gaseasca o femeie care sa fie asemeni mamei lui. Ca sot se poate implica foarte mult atat in treburile casnice, cat si la plata facturilor, insa are tendinta sa exagereze cu anumite lucruri si firea sa dificila il impiedica sa fie prea usor de suportat.

Citeşte şi HOROSCOP: De ce ţi-e frică, în funcţie de zodie

Taur

Barbatul Taur este un familist convins, tanjeste dupa iubire adevarata si adora o mancare bine gatita. Este foarte bun atat ca sot, cat si ca tata, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri cand ai un asemenea partener langa tine. Poate fi destul de critic, dar alaturi de el vei avea un viitor stralucit.

Citeşte şi HOROSCOP: Află cât de mult vei trăi în funcţie de zodie

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este foarte inselator, nu stie niciodata ce vrea cu adevarat, iar fidelitatea nu este punctul lui forte. Nu este foarte bun ca sot, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa bati in retragere. Convinge-l ca puteti avea un viitor stralucit impreuna si in mod sigur isi va schimba atitudinea fata de tine.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro