Horoscop: Cât de leneş eşti, în funcţie de zodia ta

Află cât de leneși sunt oamenii, în funcție de zodie.

30 sept. 2014, 16:31
Horoscop: Cât de leneş eşti, în funcţie de zodia ta

Berbec

Nativii acestei zodii sunt ambițioși și vor cu orice preț să reușească în carieră, așa că lenea nu îi caracterizează. Duc la bun sfârșit orice sarcină primesc și nu se dau în lături de la muncă. Dacă nu primesc destule responsabilități, devin nefericiți și caută să se orienteze în altă direcție, scrie Unica.ro.

Taur

Taurii sunt cei mai leneși oameni din întreg zodiacul, nu pentru că le este teamă de muncă, ci pentru că nu vor să iasă din zona lor de confort. Odată ce ajung pe un post, cu greu vor ținti mai sus, pentru că ei vor să se bucure de lucrurile mici ale vieții. Nativii acestei zodii nu vor face ore suplimentare decât în cazuri speciale și nu vor răspunde la telefonul de serviciu, după ce au plecat de la birou.

Citeşte şi HOROSCOP: Probleme de sănătate şi afecţiuni pe care le vei avea în viaţă, în funcţie de zodie
 
Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de comunicarea și puterea de adaptare, când vine vorba de îndeplinirea mai multor sarcini în același timp. Au o minte ageră și trebuie stimulați constant, pentru a nu-și pierde interesul. Nativii acestei zodii au o personalitate duală, din această cauză își schimbă ușor starea de spirit și pot fi distrași cu ușurință. Chiar și așa, lenea nu caracterizează persoanele născute în această zodie.

Citeşte şi Cât de zgârcit este un bărbat, în funcţie de zodia lui

Rac

În cazul acestor persoane, lenea prinde rădăcini în tendința lor de a-și face griji. Nimic nu este mai inutil decât să stai și să te întrebi ce ar urma să se întâmple rău, însă racii nu se pot abține să nu facă asta. Din această cauză, persoanele care s-au născut în această zodie vor mânca mai mult și își vor petrece timpul fără un scop anume.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.