Horoscop: Cât de mincinos este, în functie de zodia lui

Îţi spune că arăţi senzaţional sau că nu ai motive de îngrijorare în privinţa relaţiei voastre, deşi se vede pe faţa lui ca minte?

12 nov. 2014, 10:13
Horoscop: Cât de mincinos este, în functie de zodia lui

Poate ca nu vrea sa te raneasca sau asa este felul lui, insa exista cateva indicii care il pot da de gol. Astrele joaca un rol foarte important, iar zodia in care s-a nascut poate spune multe despre el.

Asadar, afla cat de mincinos este, in functie de zodia lui:

Berbec

Berbecul este un barbat caruia ii place sa se laude, minte des si de foarte multe ori incearca sa faca o impresie falsa despre el. Desi in societate vrea sa fie prezentabil, in relatia de cuplu se schimba total. Este devotat partenerei si obisnuieste sa spuna verde in fata ce il nemultumeste.

Ce păţeşti în dragoste la finalul lui 2014, în funcţie de zodie. Tot de ce aşteaptă pe plan amoros

Taur

Taurul este un barbat foarte sincer, considera ca minciunile nu aduc nimic bun, mai ales in relatia de cuplu. Cu toate acestea, sunt momente cand spune minciuni nevinovate, insa doar pentru a salva o situatie.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni obisnuieste sa minta foarte des. Niciodata nu vei afla ce face exact la locul de munca, unde iese sau care sunt prietenii cu care isi petrece cea mai mare parte a timpului.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.