Horoscop. Cât de mult preţuieşti prietenia, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Pentru unele dintre noi, prietenii înseamnă doar distracţie, însă pentru altele această legătură implică mult mai multe lucruri. Află despre ce e vorba!

18 apr. 2014, 20:25
Horoscop. Cât de mult preţuieşti prietenia, în funcţie de zodia ta

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru tine prietenia înseamnă calitate, aşa că ai puţini amici, dar buni. Cu ei te sfătuieşti în cele mai importante momente din viaţa ta, dar ai grijă ca şi tu să faci acelaşi lucru pentru ei. Suportul şi sfaturile venite din aceste relaţii sunt cele mai importante după cele ale familei.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Prietenia e foarte importantă pentru tine, şi asta se datorează în mare parte faptului că doar acelor persoane te poţi destăinui aşa cum îţi doreşti. Îţi poţi permite orice, şi ştii că ei nu te vor dezamăgi niciodată. Pe lângă aceste aspecte mai profunde, distracţia joacă şi ea un rol important în construirea unor astfel de relaţii. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Îţi place să ai mulţi prieteni, dar nu se poate spune că toţi sunt veritabili. Pentru tine e mai important să ai cu cine discuta şi la orice oră, de aici reieşind varietatea lor. La fel de uşor, atunci când te deranjează ceva, poţi renunţa fără să stai pe gânduri la relaţia cu acea persoană. Aşa că nu se poate spune că investeşti prea mult şi nici nu ţii cu dinţii de o prietenie.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Pentru prietenie ai face orice, aşa că orice amic de-al tău aflat în nevoie se poate baza necondiţionat pe tine. La fel de bine, ştii să îi alegi astfel încât şi tu dacă ai avea nevoie să ai pe cine să te bazezi. Telefoanele în mijlocul nopţii sau terapiile prin shopping nu ar fi posibile dacă nu ai ştii să preţuieşti o relaţie de amiciţie.

Leu (22 iulie – 22 august)

Pentru tine, prietenia nu înseamnă nimic altceva decât un bun prilej de a ieşi tu în evidenţă. De aceea, ai grijă să te înconjori de persoane mai slabe ca tine, tocmai pentru a reuşi să ieşi în faţă. Eşti destul de egoistă şi nu le laşi puterea de decizie, lucru care arată clar că nu dai doi bani pe relaţii durabile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Prietenia e foarte importantă pentru tine şi îţi faci timp de amicii tăi chiar dacă eşti nevoită să renunţi la tine. Ai câţiva prieteni, dar foarte valoroşi, cu care şi dacă nu vorbeşti o perioadă relaţia rămâne aceeaşi. Oferi sfaturi şi încerci să faci să le fie bine cu orice preţ.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Vrei să fii prietena tuturor şi ai tendinţa de a socializa prea mult şi cu oricine. Ţi-e teamă de singurătate şi de faptul că ai putea fi privită ciudat dacă nu vorbeşti cu toate lumea, însă tu exagerezi. Faptul că alergi după toate aceste persoane, te va lăsa la final fără nimeni. 
 
Citeşte mai mult pe eva.ro