Horoscop: Cat de norocoasa vei fi in luna aprilie 2015, in functie de zodia ta

Luna aprilie 2015 aduce foarte multe semnale de alarma, in special in sfera sociala sau profesionala, dar in acelasi timp poate aduce si cateva schimbari semnificative. Cele mai puternice aspecte ale lunii aprilie 2015 le face Marte, aflat in Taur: un trigon pragmatic, ambitios si hotarat cu Pluto din Capricorn si un careu complet dezinhibat si lipsit de masura cu Jupiter din Leu.

RomaniaTV.net
27 mart. 2015, 08:50
Horoscop: Cat de norocoasa vei fi in luna aprilie 2015, in functie de zodia ta

Dupa producerea unor fenomene, se pot lua decizii, se pot face schimbari sau se pot repara greseli. In plus, cateva situatii provocatoare si palpitante rasar la orizontul multor nativi. Aprilie este o luna vie, gratie evenimentelor astrale, insa in acelasi timp unele situatii pot scapa de sub control.

Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele la capitolul noroc, citeste horoscopul lunii aprilie 2015:

Berbec
Este vremea sa tragi linie si sa atragi lucruri noi in viata ta. Cu toata agitatia din luna precedenta, ai reusit sa faci cateva investitii care incep sa dea roade. Toata luna aprilie este activa in ceea ce priveste situatia financiara. Ai foarte multe oportunitati, iar norocul face parte din viata ta. Pozitia lui Mercur in casa muncii Berbecului te va ajuta sa evoluezi si sa-ti atingi mai repede unele obiective.

Citeşte mai mult pe ele.ro