Horoscop: Cât de norocoasă vei fi în luna august, în funcţie de zodia ta

August 2014 va aduce foarte multe schimbări, iar majoritatea deciziilor pe care le vor lua cei mai mulţi nativi vor fi puternic influenţate de astre.

31 iul. 2014, 08:48
Horoscop: Cât de norocoasă vei fi în luna august, în funcţie de zodia ta

Daca in ceea ce priveste cariera si planul personal vor trebui facute eforturi considerabile pentru satisfacerea anumitor nevoi, in ceea ce priveste norocul lucrurile stau putin diferit. Sansa este strans legata de circumstante si intamplari, iar astrele vor intoarce anumite situatii in favoarea unor nativi.

Asadar, daca vrei sa afli cat de norocoasa vei in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii august 2014:

Berbec

Berbecii se pot bucura de excelente resurse fizice si vor reusi sa-si indeplineasca aproape orice vis. Este o perioada fructuoasa, plina de realizari, in care norocul ii va insoti la fiecare pas. Astrele vor intoarce foarte multe situatii in favoarea lor, iar cei mai multi nativi vor avea parte de atentia dorita.

Citeşte şi Horoscop august: Numerele norocoase în funcţie de zodie

Taur

August ii va incarca cu energie pozitiva pe acesti nativi. Vor simti nevoia sa fie mai aproape de natura, prieteni sau familie, iar cei mai multi dintre ei vor avea noroc aproape in orice afacere pe care o vor porni. Cu toate astea, scepticismul unora dintre ei le va pune bete in roate, iar singura solutie este sa se lase purtati de val.

Gemeni

Gemenii trebuie sa fie prudenti in aceasta perioada. Chiar daca astrele le vor zambi, nu trebuie sa se culce pe o ureche si nici sa lase anumite situatii sa evolueze de la sine. Conjunctia Marte – Saturn le poate crea cateva probleme, insa cu putin noroc, cei mai multi dintre ei vor reusi sa iasa basma curata chiar si din cele mai dificile situatii.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.