Horoscop: Cât de parşivi sunt bărbaţii, în funcţie de zodie

Îţi doreşti să cunoşti mai bine sexul puternic? Astrele îţi vin în ajutor şi îţi dezvăluie câteva informaţii esenţiale, astfel că ţie să îţi fie mai uşor să-ţi dai seama cât de parşivi sunt bărbaţii.

16 oct. 2014, 08:03
Horoscop: Cât de parşivi sunt bărbaţii, în funcţie de zodie

Asadar, citeste horoscopul si afla cat de parsivi sunt barbatii, in functie de zodia in care s-au nascut:

Berbec

Cei nascuti in zodia Berbec nu au tendinta sa fie parsivi. Cu toate acestea, atunci cand sunt impinsi de situatie, au tendinta sa minta si sa apeleze la tot felul de trucuri pentru a profita de bunavointa anumitor persoane din jur. Tehnica lor este sa se planga de lucrurile care le merg prost, lucru care le iese de minune.

Citeşte şi Horoscopul mitologiei greceşti: Află ce defecte ai, în functie de creatura mitologică care te reprezintă

Taur

Taurii urasc persoanele parsive, iar din acest motiv ei prefera sa fie foarte sinceri. Acesti barbati nu stiu sa minta si in niciun caz nu stiu sa-si urmareasca interesele. Prefera sa apeleze la alte trucuri pentru a obtine anumite lucruri. Totusi, odata raniti, acesti barbati sunt capabili sa invete sa fie putin parsivi.

Citeşte şi Horoscop. Zodia Gemeni şi banii. Cum să câştigi mai mult

Gemeni

Barbatii nascuti in zodia Gemeni sunt cu doua fete. Au tendinta sa minta foarte mult si isi pun propriile interese pe primul plan. Sunt foarte parsivi si nu renunta pana cand nu obtin ceea ce isi doresc. Tehnica lor este foarte complexa, iar persoanele din jurul lor nu isi vor da seama foarte usor daca acesti nativi au anumite dorinte ascunse sau nu.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro.