Horoscop: Cât de răi sunt oamenii în funcţie de zodie

Fiecare semn zodiacal vine cu o serie de calități și defecte. Ne-am gândit să îți spunem cât de răi sunt oamenii în funcție de zodie, pentru a ști de cine să te ferești.

19 sept. 2014, 09:59
Horoscop: Cât de răi sunt oamenii în funcţie de zodie

Berbec

Acești nativi sunt foarte egoiști. Ai putea fi în pericol de moarte și ei tot nu ar observa, fiind prea preocupați de problemele lor. Sunt impulsivi și spun, de obicei, ce le trece prin cap, fără a se gândi la consecințe. Dacă te vei supăra vreodată pe ei, nu vor înțelege de ce și în niciun caz nu se vor gândi că este vina lor. Sunt dominați de planeta Marte, așa că nu se vor da niciodată înapoi de la luptă și nu au o problemă cu a folosi violența, pentru a obține ce își doresc.

Citeşte şi Horoscop: Influenţa Soarelui în zodia Balanţă

Taur

Persoanele din această zodie sunt materialiste și posesive. Nu vor ceda niciodată într-o ceartă, indiferent de argumentele pe care le vei da. Taurii sunt leneși și vor face tot ce le va sta în putință pentru a depune minimum de efort, ba chiar vor încerca să le plaseze altora sarcinile lor. Când vor să obțină anumite lucruri, vor adopta o atitudine pasiv-agresivă: te vor asculta, îți vor zâmbi, ca și cum ar fi de acord cu tine, dar vor face cum cred ei. Pot părea de treabă, dar odată ce se apropie foarte mult de o persoană, devin extrem de posesivi și vor face tot ce le va sta în putință să o acapareze.

Citeşte şi Horoscop: Cum să te răzbuni pe el dacă te-a părăsit, în funcţie de zodia lui

Gemeni

Gemenii au atât de multe personalități, încât nu vei ști niciodată cu cine ai de-a face. Când vorbești cu ei, nu te aștepta să te asculte, pentru că lor le pasă doar de problemele lor. Nu știu să țină secrete, așa că nu le spune decât ce vrei să afle toată lumea. Acești nativi au minți ascuțite și se pot gândi la mai multe subiecte în același timp. Firea lor agitată le va da, însă, dureri de cap, iar uneori pot deveni morocănoși din această cauză. Gemenii sunt schimbători și superficiali, iar dacă greșesc vreodată, nu au o problemă să mintă, pentru a scăpa de responsabilitate. Cu toate acestea, sunt cei mai inofensivi din zodiac, având o fire veșnic tânără și fiind încrezători în ceilalți.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.