Horoscop: Cât de sâcâitori sunt bărbaţii în funcţie de zodie

Chiar dacă noi femeile vrem să avem mereu atenția bărbatului de lângă noi și nu ne place să ne simțim lăsate la o parte, nu ne place nici să fim „sufocate”. Uneori se pare că nici măcar noi nu mai știm ce vrem, însă cu siguranță nu vrem să fim enervate la culme.

RomaniaTV.net
21 apr. 2016, 09:21
Horoscop: Cât de sâcâitori sunt bărbaţii în funcţie de zodie

Berbec

Cu siguranță nu cedează până nu obține ceea ce vrea. Va insista mereu să vizionați filmul care este pe placul lui, să mergeți în localurile unde mâncarea este pe gustul lui și va insista mereu să fie așa, lucru care te va scoate din sărite.

Citeşte şi  Horoscop: Cât de mult se implică bărbaţii în treburile casnice

Taur

Doar de dragul de a trece înapoi la activitățile sale, va fi foarte insistent atunci când un anumit subiect va trebui dezbătut, iar acest lucru va deveni destul de „incomod” pentru tine. Încearcă să previzionezi acest lucru și să nu te mai consumi degeaba.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de bărbaţi din care faci ce vrei

Gemeni

Dacă-i acorzi libertate și nu îl sufoci, ei bine, nu același lucru poate fi spus și când vine vorba de el. Dacă lași după poftele sale, îți va da mari bătăi de cap și chiar dacă hotărâți să faceți anumite treburi, nu te mira dacă el se va râzgândi în ultimul moment.

Citeste mai mult pe YVE.ro