Horoscop: Cât de sincer este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Eşti implicată într-o relaţie serioasă, dar pui la îndoială sinceritatea iubitului tău faţă de tine? De multe ori, bărbaţii au tendinţa să fie prea sinceri sau, din contră, să ascundă anumite lucruri.

18 nov. 2014, 09:49
Horoscop: Cât de sincer este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Astrele iti vin in ajutor si iti dezvaluie daca iubitul tau iti spune adevarul gol-golut sau daca prefera sa minta.

Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbec este foarte retinut de cele mai multe ori. Considera ca nu este bine sa-si expuna prea mult viata personala si poate deveni vulnerabil in fata ta daca nu mai are niciun secret fata de tine. Totusi, sunt momente cand il ia gura pe dinainte, iar atunci poti afla foarte multe lucruri despre el.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt zodiile cele mai ghinioniste la bani

Taur

Barbatul nascut in zodia Taur este foarte secretos si discret. Considera ca anumite lucruri trebuie sa le tina doar pentru el, iar viata sa personala nu este subiect de conversatie. Nu este foarte vorbaret si de multe ori poate minti tocmai pentru a evita anumite momente neplacute.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodiile care SUFERĂ cel mai mult din DRAGOSTE

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni obisnuieste sa minta foarte des, dar acest lucru nu inseamna ca nu poate fi si sincer. Atunci cand vine vorba de lucruri serioase, el isi poate schimba total comportamentul si poate fi un adevarat exemplu.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro.