Horoscop: Cât eşti de certăreaţă, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Vrei să ştii dacă eşti percepută drept o persoană arţăgoasă de către rude, prieteni sau colegi? Descoperă cât de mult te predispun astrele la agresivitate verbală, în funcţie de zodia ta.

02 sept. 2014, 07:24
Horoscop: Cât eşti de certăreaţă, în funcţie de zodia ta

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Ai tendinţa de a critica destul de mult. Nu te poţi abţine să nu faci câte o remarcă răutăcioasă din când în când. De aici şi până la tot felul de şicane şi certuri minore este doar un pas. Dar chiar dacă îţi scapă astfel de critici neplăcute, nu eşti o persoană certăreaţă, pentru că îţi conştientizezi greşeala şi nu insişti.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Eşti o persoană amabilă şi tolerantă, mereu în căutarea armoniei şi a bunei înţelegeri. Eviţi certurile cu aproape orice preţ şi faci multe compromisuri de dragul armoniei. Pe de altă parte, talentul tău de negociator te scoate cu uşurinţă din situaţiile conflictuale astfel încât să nu se ajungă la o confruntare verbală.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu ai principii foarte clare, pe care le urmezi cu tărie şi te aştepţi ca cei din jur, dacă nu le împărtăşesc, măcar să-ţi respecte alegerile. Iar când se întâmplă ca cineva să te calce pe coadă, declanşezi un adevărat război! Cu siguranţă nu te cerţi din nimic şi atunci când o faci, eşti cât se poate de dură.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai tendinţa de a te „război” verbal cu toţi cei care te deranjează. Spui fără să stai pe gânduri ceea ce ai de spus, uneori destul de brutal. Poţi lăsa impresia că eşti o persoană arţăgoasă şi certăreaţă din acest motiv.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu îţi plac deloc confruntările şi deteşti certurile. Pe de altă parte, calculezi cu atenţie impactul cuvintelor înainte de a le rosti, lucru care te ajută să eviţi conflictele. Cu siguranţă nu eşti o persoană certăreaţă.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Îţi ieşi imediat din minţi atunci când eşti contrazisă insistent. Îţi place să fii cea care are mereu dreptate, iar dacă se întâmplă să întâlneşti pe cineva la fel de încăpăţânat ca şi tine, cu siguranţă ies scântei. De aici şi până la certuri iscate din nimic este doar un pas. Din această cauză poţi părea certăreaţă.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Uneori laşi sentimentele şi emoţiile să-ţi întunece raţiunea. Spui lucruri care rănesc sau faci gesturi considerate nepotrivite de cei din jur, deşi tu nu le-ai cataloga astfel. Un astfel de comportament poate conduce la conflicte şi certuri, făcându-i pe ceilalţi să te considere certăreaţă.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro