Horoscop: Cât o să te îngraşi, în funcţie de zodie

Kilogramele în plus te terorizează şi simpla idee că te poţi îngrăşa în viitor te sperie? Vezi ce spun astrele despre cât o să te îngraşi, în funcţie de zodie.

30 oct. 2014, 10:48
Horoscop: Cât o să te îngraşi, în funcţie de zodie

Berbec

Berbecii sunt persoane energice, dar şi pofticioase. Cu alte cuvinte, depinde mult de stilul de viaţă. Dacă faci parte din categoria berbecilor care fac mult sport, care merg tot timpul la petreceri, care sunt agitaţi şi care mănâncă doar când le este foame, nu te vei îngrăşa deloc, ba chiar s-ar putea să slăbeşti în următorii 5 ani. Dacă eşti genul pofticioasă şi care mănâncă mult seara, rişti să câştigi vreo 5 kilograme în următorii ani.

Citeşte şi Horoscopul echilibrului interior: Poziţia de yoga potrivită pentru zodia ta

Taur

Taurii nu se pot abţine de la dulciuri şi ştiu asta foarte bine. Dar cum nu au răbdare să termine nicio dietă, mai rău îşi fac şi au metabolisme complet dereglate. Cel mai probabil, o să te îndopi cu prăjituri, spunâncu-ţi că de mâine te apuci de slăbit, apoi vei renunţa până săptămâna viitoare, că oricum se apropie Crăciunul şi nu are rost. Te vei îngrăşa cel puţin 7 kilograme dacă nu te potoleşti cu dietele neterminate.

Citeşte şi Semnificaţia prezenţei planetei Venus în Casa Dragostei pentru toate zodiile

Gemeni

Nativii din gemeni sunt destul de vanitoşi şi dacă mai scapă la paste şi pizza, se autosesizează imediat. pentru că eşti schimbătoare de fel, greutatea ta va fluctua destul de mult, dar niciodată mai mult de 3 kilograme. Încearcă să mănânci mai sănătos şi renunţă la făină şi peste 5 ani vei cântări la fel.

Citeşte restul horoscopului pe Unica.ro.