Horoscop: Câtă încredere poţi avea în bărbatul de lângă tine, în funcţie de zodia lui

Zodia persoanei de lângă tine îţi spune cât de multă încredere poţi avea în acesta. Îşi respecta promisiunile? Este sincer? Îţi va fi alături la greu? Află acum răspunsul astrelor!

RomaniaTV.net
26 mai 2016, 11:46
Horoscop: Câtă încredere poţi avea în bărbatul de lângă tine, în funcţie de zodia lui

Berbec

Nativii nascuti sub zodia Berbecului nu sunt de incredere. Acesti barbati sunt impulsivi si fac promisiuni fara sa gandeasca, apoi isi dau seama ca nu le pot tine. De asemenea, au obiceiul de a lua decizii la impuls, dandu-si seama apoi ca au gresit. Mai rau este ca nu vor recunoaste niciodata acest lucru.

Taur

Taurii sunt persoane de incredere ce nu fac promisiuni daca stiu ca nu se pot tine de cuvant. Cu toate acestea, nu trebuie sa le ceri niciodata acestor nativi lucruri ce necesita efort prea mare. Insa poti sti cu siguranta ca te poti baza pe acest nativ daca esti bolnava sau ai vreo urgenta majora.

Citeşte şi  Horoscop: Ce povară îţi aduce ziua naşterii

Gemeni

Desi pare a fi imatur si neserios, poti apela cu incredere la acesti nativi daca ai probleme sau ai nevoie de ajutor. Intr-o situatie de criza se schimba radical si are prezenta de spirit necesara ca sa faca numai ce trebuie. Mai mult, acestor nativi nu le sta in fire sa promita lucruri daca stiu ca nu se pot tine de cuvant.

Rac

Cand un Rac promite ceva poti fi sigura ca se tine de cuvant! Te poti baza oricand pe acesti nativi. Sunt genul de persoane care nu te vor trada niciodata si iti vor fi mereu alaturi, in special in momentele in care ai mai mare nevoie de ei.

Citeşte continuarea pe studentie.ro