Horoscop: Câte cumpene sentimentale ai în viaţă, în funcţie de zodie

Cand vine vorba de dragoste, nimic nu este usor. Se poate intampla sa te indragostesti de persoane nepotrivite, sa suferi sau sa-ti intalnesti sufletul pereche mai repede decat te-ai fi asteptat.

RomaniaTV.net
01 iul. 2015, 08:56
Horoscop: Câte cumpene sentimentale ai în viaţă, în funcţie de zodie

Cu toate acestea, astrele au un cuvant important de spus. Zodia in care te-ai nascut iti imprima un anumit destin.

Asadar, iata cate cumpene sentimentale ai in viata:

Berbec

Esti independenta, poti trai foarte mult timp singura. Chiar daca iti plac filmele de dragoste si te atrage ideea unei iubiri ca in povesti, nu te grabesti sa te implici intr-o relatie. Cu toate acestea, ai tendinta sa te indragostesti repede si din aceasta cauza vei suferi foarte mult. Te asteapta doua cumpene sentimentale, dar a treia oara va fi cu noroc in cazul tau.

Taur

Te indragostesti foarte mult si te implici cu tot sufletul intr-o relatie. Nu renunti foarte usor la persoana iubita, iar din acest motiv vei suferi mult dupa orice despartire. Problema cea mai mare la tine este ca ai tendinta sa consideri ca nu meriti iubirea persoanei de langa tine. Nesiguranta pe care o ai te va impiedica sa dezvolti relatii de durata. Taurul se poate considera norocos pentru simplul fapt ca poate avea o mare iubire in viata.

Gemeni

Ai tendinta sa te indragostesti foarte repede, dar de persoane nepotrivite. Renunti cu usurinta la relatii si vei face foarte multe persoane sa planga dupa tine. Iti place flirtul si intotdeauna vei cauta ceva mai bun. Te asteapta trei cumpene sentimentale in viata, dar tu vei suferi cel mai putin. Te poti bucura de faptul ca depasesti foarte usor un moment trist din viata ta.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.