Horoscop: Câte vieţi viitoare mai ai, în funcţie de zodie

Zodia în care te-ai născut nu dezvăluie doar actualul tău destin, ci și pe cele viitoare. Află câte vieți viitoare mai ai, în funcție de luna în care te-ai născut.

26 nov. 2014, 12:12
Horoscop: Câte vieţi viitoare mai ai, în funcţie de zodie

Berbec

Berbecii vin pe lume după o viață marcată de eșecuri pe plan profesional, așa că vor face tot ce le va sta în putință pentru a reuși în această viață. Pentru că sunt foarte ambițioși, nu vor avea o problemă să îi dea pe alții la o parte, dacă știu că așa ajung unde își doresc. Mai au foarte multe de învățat și nu se vor desăvârși spiritual decât după opt vieți.

Citeşte şi HOROSCOP: Cât de plictisitor eşti, în funcţie de zodie

Taur

Taurii se nasc cu dorința de a rezolva toate nedreptățile din lume. Sunt firi altruiste și sunt capabili de sacrificiu, pentru a-și apăra principiile. Spiritual, sunt foarte evoluați și mai nevoie de alte două vieți viitoare, pentru a-și plăti datoriile karmice.

Citeşte şi HOROSCOP 2015: Cum stai cu dragostea la început de an în funcţie de zodie

Gemeni

Ai capacități intelectuale extraordinare și reușești în viață bazându-te pe instincte. În ciuda inteligenței tale, nu ești foarte evoluat spiritual. Îți pierzi capul în fața unui teanc de bani sau a unor obiecte strălucitoare, iar această slăbiciune te va face să treci prin alte șase vieți.

Citeşte restul horoscopului pe Unica.ro.