HOROSCOP: Ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Îţi doreşti un animal de companie, dar nu te poţi decide ce ţi s-ar potrivi cel mai bine, prezenţa căruia te-ar face fericit sau care este cel mai potrivit felului tău de a fi? Pentru a-ţi uşura alegerea, merită să descoperi, printre altele, ce animal de comoanie ţi s-ar potrivi în funcţie de semnul astral sub care te-ai născut.

03 nov. 2013, 11:47
HOROSCOP: Ce animal de companie ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Berbec. Pentru energia şi spiritul de aventură specific nativilor din Berbec ar fi perfect un câine activ, zburdalnic chiar.

Taur. Pentru temperamentul nativului din Taur, se potriveşte de minune fie un câine  pufos, „dulce” care să se strecoare printre picioarele lui în dimineţile de duminică, fie o pisicuţă care să toarcă când o mângâie.

Gemeni. Un animal de companie vorbăreţ, cum ar fi un papagal, ar fi ideal pentru nativul din Gemeni.

Rac. Cel născut sub semnul astral Rac este renumit pentru dorinţa de siguranţă şi de linişte familială, tocmai de aceea are nevoie de un caine de paza bun, loial, afectuos.

Leu. Aşa cum probabil vă aşteptaţi, nativul din Leu are o afinitate specială pentru feline, o pisică mândră, superbă, care să se comporte precum şeful casei ar fi ideală pentru acesta.

Fecioară. Cel mai bun animal de companie pentru cei născuţi sub semnul astral Fecioară este cel pe care îl ia de la un adăpost, de pe stradă, făcând astfel un serviciu.

Balanţă. Semnul astral Balanţă are nevoie de pace şi armonie în casă, de aceea orice animal de companie şi-ar alege trebuie să nu fie agresiv sau agitat.

Scorpion. Dacă eşti Scorpion s-ar putea ca cel mai bun prieten să fie o pisică misterioasă care se comportă ca şi cum ar controla lumea.

Săgetător. Cel mai bun prieten al nativului din Săgetător poate fi un câine simpatic, vesel, prietenos, fericit.

Capricorn. O pisică persană te-ar putea fascina şi poate deveni şi cel mai bun prieten al tău.

Vărsător. Pentru gusturile tale eclectice, ai nevoie de un animal de companie neobişnuit, exotic. Te vei simţi foarte bine când prietenii tăi se vor şoca la vederea unui şobolan fără păr circulând degajat prin casă.

Peşti. Cei mai mulţi Peşti nu sunt de acord cu creşterea animalelor în captivitate, de aceea li se potriveşte o altă formă de interacţiune cu animalele, cum ar fi vizita şi îngrijirea lor în mediile special create pentru ele.