Horoscop. Ce aptitudini ascunse ai, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară este foarte atentă la detalii şi este o perfecţionistă, aşa că rolul de designer i se potriveşte ca o mănuşă.

04 aug. 2015, 04:18
Horoscop. Ce aptitudini ascunse ai, în funcţie de zodia ta

LEU

Eşti plină de încredere în tine şi eşti o femeie capabilă, de aceea nici nu concepi să stai în umbră.  

Cu siguranţă vrei să fii vedetă şi poţi obţine acest lucru alegând o carieră în muzică, televiziune sau dans. Indiferent de alegerea pe care o faci, ambiţia îşi va pune amprenta asupra viitorului tău.
 
FECIOARĂ
 
Ai multe talente ascunse, însă cu siguranţă latura ta creativă este cea mai pronunţată şi te poate face expertă în afaceri handmade sau modă.
 
Perfecţionismul şi atenţia la detalii sunt foarte utile pentru o astfel de preocupare, însă trebuie să încerci şi să vezi dacă îţi place!

BALANŢĂ
 
Eşti o fire foarte corectă, aşa că te-ai descurca de minune cu legile. Îţi poţi face chiar o carieră din asta, justiţia fiind pe primul loc în opţiunile tale.
 
Şi deşi te laşi foarte uşor manipulată în viaţa de zi cu zi, când vine vorba de treburi serioase eşti cea mai tranşantă persoană din lume.

SCORPION
Eşti atrasă de ştiinţele oculte şi îţi place la nebunie să cunoşti psihologia oamenilor, de aceea ţi s-ar potrivi de minune o carieră în domeniu.
 
Nici la capitolul comunicare nu stai rău, iar faptul că te exprimi cu uşurinţă idiferent de subiect te poate conduce către scrierea unor cărţi sau poate chiar lucratul în presă.
 
SĂGETĂTOR
Eşti o fire foarte descurcăreţă şi cu o memorie fabuloasă, aşa că poţi dezvolta cu uşurinţă o carieră în domeniul economic.
 
Te pasionează cifrele şi calculele, dar ai în sânge şi o mică tendinţă de afacerist. Eşti convingătoare, iar ideea de a vinde orice te fascinează. 
 
Citeşte mai mult pe eva.ro