Horoscop: Ce bărbaţi te vor face cel mai mult să suferi, în funcţie de zodia lor

Unii barbati sunt o binecuvantare pentru sufletul unei femei, in timp ce altii provoaca foarte multa suferinta. Daca am afla secretul unei relatii perfecte, atunci nimeni nu ar mai avea de suferit. Dar, din pacate, viata ne da o lectie din cand in cand.

RomaniaTV.net
30 aug. 2014, 08:23
Horoscop: Ce bărbaţi te vor face cel mai mult să suferi, în funcţie de zodia lor

Orice femeie viseaza sa-si gaseasca jumatatea si sa traiasca fericita pana la adanci batraneti, insa potentialul unui barbat depinde si de semnul sau zodiacal.

Afla ce barbati te vor face cel mai mult sa suferi, in functie de zodia lor!
Berbec
Barbatul Berbec se indragosteste foarte greu, insa atunci cand o face, puterea sa de sacrificiu este imensa. Totul poate fi minunat cu el, nu reprezinta un pericol pentru sufletul tau si in mod sigur e capabil sa inteleaga anumite lucruri. Dar, detaliile sunt cele care fac diferenta, asa ca ar fi bine sa fii mai atenta la unele dintre ele.

Taur
Barbatul Taur se poarta exemplar cu femeia pe care o iubeste, este bun de pus pe „rana”. Langa el te vei simti cu adevarat iubita si ocrotita si se va asigura ca nu iti lipseste nimic, indiferent cat de mult va trebui sa lupte pentru confortul tau. Dar, ai grija, chiar daca te trateaza precum o regina, el nu va fi niciodata supus.

Gemeni
Barbatii nascuti in zodia Gemeni sunt cei mai vicleni, ei isi urmaresc propriile interese si au darul de a innebuni orice femeie. Le este foarte usor sa cucereasca, iar odata indragostita de un barbat in zodia Gemeni, te poti astepta la orice. Ei asociaza minciunile cu dragostea si jocurile erotice si lasa in urma lor foarte multa suferinta.

Citeşte mai mult pe ele.ro