Horoscop: Ce fac zodiile când sunt singure acasă

E amuzant să descoperi ce face o persoană atunci când nu e privită, atunci când crede că nu o vede nimeni. Spre exemplu, ce fac oamenii când sunt singuri acasă. În vreme ce unii profită de singurătate pentru a se odihni, alţii fac lucruri trăsnite.

RomaniaTV.net
23 mai 2016, 11:04
Horoscop: Ce fac zodiile când sunt singure acasă

Berbec

Berbecul se plictiseste super tare singur acasa, asa ca va devora toata mancarea din frigider, apoi va comanda si o pizza mare, ca sa ii treaca de suparare. Apoi se baga la dus unde e in stare sa stea si doua ore.

Taur

Taurul de abia asteapta sa fie singur acasa pentru a putea trage un pui de somn. Viseaza cu ochii deschisi la momentele lui de liniste, cand nu se streseaza de faptul ca cineva ar putea fi deranjat ca doarme si el mai mult.

Citeşte şi  HOROSCOP: Cum să-ţi găseşti dragostea în vara asta

Gemeni

Singur acasa, un nativ din aceasta zodie va profita de liniste si de libertate si isi ticluieste planuri de viitor. Mai exista si riscul sa inceapa un soi de scenarita si sa isi imagineze fel si fel de prostii, iar de aici pana la a intra in panica nu e decat un pas.

Rac

Racul isi doreste foarte mult sa fie singur acasa si sa poata dispune asa cum vrea de timpul sau. Sa gateasca, sa citeasca sau pur si simplu sa se tolaneasca pe-o canapea si sa urmareasca filmele preferate. Si ca sa faca si conversatie, va vorbi cu animalele de companie si cu florile.

Citeşte mai mult pe studentie.ro