Horoscop: Ce fantezii sexuale are, în funcţie de zodie

Așa cum tu ai anumite fantezii sexuale și el își dorește să experimenteze tot felul de lucruri cu tine. Iar astrele au un rol esențial în ceea ce privește gândurile sale.

04 dec. 2014, 14:37
Horoscop: Ce fantezii sexuale are, în funcţie de zodie

Berbec

Nu-i place să complice lucrurile, ci urmează calea ce mai simplă. Își dorește o viață sexală cât mai intensă, așa că tot ce trebuie să faci este să iei inițiativa. Fie că sunteți în intimitatea casei voastre sau într-un loc total necunoscut, în care oricine poate da buzna peste voi, el nu va spune nu unei partide de sex fierbinte, scrie Clickpentrufemei.ro.

Citeşte şi Horoscop: Câţi copii o să ai în funcţie de zodie

Taur

În general un taur își dorește ca partenera să fie cea satisfăcută, iar împlinirea lui cea mai mare este să te facă pe tine fericită. Îl poți suprinde, dacă măcar pentru o dată îi ceri să se relaxeze și să fii tu cea care conduce jocul, iar el să fie personajul principal.

Citeşte şi HOROSCOP. Cât noroc ai la bani, în funcţie de zodie

Gemeni

Este cel mai viril partener pe care l-ai putea avea, iar gândurile sexuale sunt la ordinea zilei. Îl poți incita dacă flirtezi cu el prin mesaje ziua și să-i promiți o seară fierbinte când ajunge acasă.

Motive pentru care ar trebui să te uiţi la filme PORNO

Rac

Nu este prea deschis în a-și împărtăși fanteziile sexuale, dar îți poți da seama în funcție de ce-i face plăcere în pat. Urmărește-i cu atenție preferințele și nu-ți va fi greu să-l aduci pe culmile plăcerii.

Citeşte continuarea pe Clickpentrufemei.ro.