HOROSCOP. Ce fantezii sexuale au bărbatii în funcţie de zodie

Puţini s-ar gândi că tipul de fantezii sexuale pe care le au oamenii este influenţat chiar şi de astre, dar acest lucru se pare că se întâmplă, date fiind trăsăturile comune ale persoanelor născuţi sub acelaşi semn zodiacal.

RomaniaTV.net
23 iul. 2014, 19:42
HOROSCOP. Ce fantezii sexuale au bărbatii în funcţie de zodie

Unii spun ca zodia conteaza, altii spun ca nu. Site-ul Fantasyworld ne spune ce fantezii sexuale au barbatii in functie de zodie:

Barbatul Berbec

Sa dormi cu el e ca si cum ai pasi pe un teren minat: nu stii ce si cand ti se poate intampla. N-o sa-si astepte partenera sa fie gata pentru sex, mereu o ia prin surprindere. Nu-l necaji, mai bine fii gata sa livrezi ce-ti cere. Ii plac jocurile pe roluri si joaca dur. Barbatilor Berbec le place sa exploreze, asa ca fii gata sa pasesti langa el acolo unde nici o femeie n-a mai pasit!

Barbatul Taur

Este amantul ideal. Sensibil, intelegator si atent la dorintele partenerei. Prefera s-o faca incet si lent. Nu va explora poteci nebanuite, dar ce face, face foarte bine. Ofera un sex oral de-a dreptul… luxuriant! Zone erogene: saruta-l si musca-l incet de spatele gatului.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO