Horoscop. Ce fel de mamă vei fi, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Vrei să devii părinte, dar ai emoţii pentru că nu ştii cum o să te descurci? Semnul tău zodiacal îţi poate da câteva indicii despre cum o să joci acest rol!

16 apr. 2014, 20:35
Horoscop. Ce fel de mamă vei fi, în funcţie de zodia ta

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Atunci când vei deveni mămică, o să ai atât calităţi, dar şi defecte. Ceea ce te va caracteriza însă, va fi faptul că vei face orice pentru ca odraslele tale să aibă ce învăţa de la tine. Vrei să fii un exemplu pentru ei, să reuşească în viaţă pe forţele lor proprii şi să fie independenţi. Partea proastă este că nu eşti atât de drăgăstoasă cu ei, tocmai pentru că îţi doreşti să nu se ataşeze de oameni şi de lucruri. 

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vei fi o mamă foarte grijulie şi le vei oferi tot confortul copiilor tăi, chiar dacă astfel renunţi tu la multe. Te ataşezi de ei şi vrei să fiţi nedespărţiţi, lucru care i-ar putea deranja la un moment dat. Oferă-le libertate şi intimitate atunci când vor creşte! Îi răsfeţi şi le permiţi foarte multe, dar în acelaşi timp ai grijă să nu devină prea plini de ei.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vei fi mai mult o prietenă decât o mamă pentru copiii tăi, ceea ce este o calitate demnă de apreciat. Te lupţi pentru a le oferi tot ce le trebuie, dar cel mai mult pui bază pe relaţia de dragoste dintre voi. Eşti foarte grijulie şi te preocupă foarte mult educaţia pe care le-o oferi, aşa că te implici în activităţile lor şi vrei în permanenţă să îi înveţi lucruri noi. 

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Eşti o mamă care răsfaţă şi permite prea multe copiilor, şi din această cauză toţi veţi avea de suferit. Îi cocoleşti prea mult şi nu ştii să spui nu, pentru că eşti prea ataşată emoţional de ei. Trebuie să îi laşi să se descurce şi singuri, mai ales de la o anumită vârstă. Nu îi mai urmări la tot pasul în scopul de a-i proteja!

Leu (22 iulie – 22 august)

Vei fi o mamă foarte apropiată faţă de copiii tăi şi îi vei asculta oricând au nevoie. Vei fi acea persoană la care vor veni întotdeauna când au nevoie, tocmai pentru că ştiu că se pot baza pe tine, iar tu poţi orice. Din acest motiv, lupţi din răsputeri să fii o femeie puternică, cu o situaţie financiară bună, muncitoare şi aranjată, astfel vei reprezenta un exemplu pentru ei.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei fi o mamă foarte pretenţioasă şi destul de rigidă. Vrei ca odraslele tale să fie perfecte şi eşti destul de cicălitoare. Cu toate acestea, eşti un exemplu demn de urmat, mai ales pentru că le dai numai sfaturi utile în viaţă. Eşti mult prea grijulie şi lupţi să le oferi copiilor tăi toate condiţiile ca ei să înveţe şi să se dezvolte frumos. 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Eşti o mamă de sacrificiu, ai face orice doar pentru a-ţi vedea copiii bine. Nimic greşit în asta, dar trebuie să ai grijă să nu îi răsfeţi prea mult, iar apoi aceltia să nu ştie să se descurce singuri. E adevărat, nevoia te învaţă, iar datoria ta de mamă te obligă să le oferi confort atât cât poţi. Nu îţi place să intri în conflict cu ei niciodată şi preferi să renunţi tu, decât să se supere pe tine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Vei reuşi să te faci foarte respectată de copiii tăi, chiar dacă nu eşti genul care să bată cu pumnul în masă, sau de care să le fie teamă. Nu comunici prea bine cu ei şi va exista o răceală între voi, cel putin asta se vede la suprafaţă. În interior însă, dragostea dintre voi este mai puternică decât orice. Chiar dacă nu vă declaraţi iubirea, faptele şi ce se întâmplă între voi sunt mai importante decât o mie de cuvinte. 
 
Citeşte mai mult pe eva.ro