Horoscop: Ce fel de personaj eşti pe Faceboook, în funcţie de zodie

Toată lumea are păcate vinovate şi un anumit stil de a posta mesaje pe Facebook şi alte reţele de socializare. Află ce fel de om eşti pe Facebook, în funcţie de zodia ta şi ce imagine ţi-ai creat pe reţelele de socializare, potrivit astrelor.

23 nov. 2013, 15:31
Horoscop: Ce fel de personaj eşti pe Faceboook, în funcţie de zodie

Berbec
Berbecii sunt încăpăţânaţi, loiali şi generoşi, astfel că postează tot felul de cauze nobile, una mai lacrimogenă ca alta. De la „un like pentru copiii sărmani din Etiopia”, la „adoptă un căţel” şi „salvează o potârniche”, berbecii sunt mereu la curent cu activitatea ONG-urilor.

Taur
Taurii sunt serioşi şi la curent cu ştirile, astfel că pe reţelele de socializare sunt primii de la care afli când a fost cutremur, când plouă sau dacă joacă Steaua în deplasare. Taurii sunt înnebuniţi după check-in şi sunt foarte uşor de plasat în spaţiu, fie că e vorba de un club, casa unui prieten sau o plajă anume.

Gemeni
Gemenii iubesc comunicarea şi sinele, astfel că veţi vedea tot felul de poze tip „selfie”, „duck face”, eventual în locuri celebre, alături de vedete venite în vizită, sau alături de prieteni în club. Prietenoşi şi genul care se deplasează în gaşcă, gemenii preferă să posteze poze, decât statusuri sau să dea like.

Rac
Racii sunt romantici şi idealişti, astfel că majoritatea postărolor lor de pe Facebook conţin citate celebre, vorbe de duh şi postulate ale unor clasici. Tot la ei o să găseşti multe poze cu buchete de flori, pisici şi iepuraşi, alături de mesaje de prietenie sau iubire nedirecţionate cuiva anume.

Leu
Leii sunt atât de vanitoşi încât nu vei vedea altceva decât statusuri în care se laudă sub pretextul că se vaită de ceva. Americanii numesc asta „humble bragging” (laudă umilă). De exemplu: „Cât pot să urăsc bărbaţii care se holbează la fundul meu la sală, ce nepoliticos!”, sau „Ieri, la TV mi s-a părut că am o voce foarte ascuţită, chiar aşa rău mă aud pe sticlă?”, sau „Tocmai am călcat pe o gumă. Cine scuipă gumă pe covorul roşu?”. Leii postează aşa ceva zilnic.

Fecioară
Fecioarele sunt mereu nemulţumite de tot şi toate. Pentru că au sigur ultimul model de smartphone, nu se opresc din postări critice nici atunci când sunt într-un club. Dacă vezi statusuri de genul „Nicăieri nu găseşti un loc liber în Centrul Vechi, la ora asta. Oribil!”, sau fotografii cu şobolani lângă un restaurant, probabil sunt scrise de un nativ din fecioară.

Balanţă
Nativii din balanţă iubesc să pună poze în care apar doar parţial, întregi albume de fotografii cu peisaje de pe unde au fost, fără niciun om în cadru. Firi artistice şi întotdeauna convinşi că o postare care nu-i include este mai interesantă decât una cu ei în centrul atenţiei, balanţele sunt nesigure. Dacă vezi un chek-in, o să fie întotdeauna în grup şi toate share-urile vin cu mesajul scris de la sursă.

Scorpion
Scorpionii sunt firi senzuale, astfel că postările lor au întotdeauna o notă sexy. Fie că este vorba despre un status deochiat, o poză dintr-un film pentru adulţi sau un share la un articol despre kama sutra, sigur provin de la un scorpion.

Săgetător
Săgetătorii sunt genul care postează destinaţii şi fotografii tip carte poştală. Cum le place mult să umble pe coclauri şi activităţile intense nu le lipsesc, profilul de Facebook reflectă starea lor şi locul unde se află într-un moment sau altul. Check-in-urile lor nu includ restaurante, petreceri sau expoziţii, ci masive muntoase, peşteri, destinaţii turistice mai puţin cunoscute.

Capricorn
Capricornii postează rar şi puţin pe reţetele de socializare. Nu sunt foarte sociabili şi de obicei se opun tehnologiilor care le pot da de gol activităţile. Sunt rezervaţi şi în privinţa like-urilor şi sharing-ului de articole interesante, pentru că nu se dau în vând după părerea celorlalţi. Cel mai probabil postează două fotografii când se căsătoresc, dau like când cineva îşi schimbă jobul şi mai anunţă sec, pensia.

Vărsător
Vărsătorii sunt cei care vor să primească like-uri. De la poze cu căţeluşi cu ochi de lapte, la rochiţe înflorate, nepoţei bebeluşi adorabili şi un zâmbet de un milion de dolari, la duck face în lift, statusuri prescurtate şi check-in-uri pe Coasta de Azur, vărsătorii nu-şi dezamăgesc fanii. Foarte adesea, ei au şi un blog, pentru care fiecare postare despre vedete sau sfaturi de beauty apare şi pe Facebook.

Peşti
Peştii sunt destul de potoliţi pe Facebook şi dacă pun multe fotografii cu filtre Instagram, sau în ipostaze artistice, asta numai pentru că vor ca lumea să ştie că sunt sensibili. Ca şi vărsătorii, postările lor arată că vor doar să fie plăcuţi şi iubiţi şi toate dulcegăriile se datorează acestei nevoi de mai multă iubire în lume. Tot ei sunt şi cei care vor să salveze lumea printr-un click sau like.

Sursa: unica.ro