Horoscop: Ce haine te pun în valoare, în funcţie de zodia ta

Află ce haine te pun în valoare în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
10 mai 2016, 10:55
Horoscop: Ce haine te pun în valoare, în funcţie de zodia ta

Taur

Eşti foarte atentă la felul în care te îmbraci şi ai tot timpul grijă ca hainele tale să îţi vină perfect, să fie curate şi călcate. Cel mai bine ţi se potrivesc rochiile lungi în culori pastelate. Te încadrezi la stilul casual-elegant şi nu optezi niciodată pentru culori sobre sau croieli robuste.

Gemeni

Stilul boyfriend este cel care te reprezintă, fără doar şi poate. Ţi se potrivesc la nebunie blugii iubitului tău sau tricourile largi şi asimetrice. Eşti adepta culorilor vii şi îţi place mereu să fii în pas cu moda.

Citeşte şi  Horoscop: Care este felul tău de a fi în funcţie de zodie

Rac

Eşti o persoană foarte stilată, de aceea stilul tău vestimentar este unul elegant. Rochiile, fustele sau sacourile ţi se potrivesc cel mai bine, însă ai întotdeauna grijă să rămâi discretă. Adori accesoriile pentru că vrei să fii specială, aşa că poartă-le cu curaj!

Leu

Eşti o persoană îndrăzneaţă, aşa că la orice ţinută pentru care optezi vei adăuga încă ceva. Fie că e vorba de un plus de culoare sau de un accesoriu inedit, ai întotdeauna grijă să ieşi din tipare. Optează pentru haine care îţi scot formele în evidenţă, cât mai mulate, şi în acelaşi timp, nu uita de tocuri!

Citeşte continuarea pe eva.ro