Horoscop: Ce îl deranjează la tine, în funcţie de zodia lui

Chiar dacă nu arată, bărbaţii sunt foarte critici, iar fiecare dintre ei au un mod aparte de a percepe sexul feminin. Majoritatea sunt tentaţi să facă tot felul de remarci, însă este foarte important să afli ce îl poate deranja pe un bărbat la tine, în funcţie de zodia lui, astfel încât să eviţi eventuale momente neplăcute.

18 iul. 2014, 07:08
Horoscop: Ce îl deranjează la tine, în funcţie de zodia lui

Daca esti la inceput de relatie sau vrei sa incepi una noua, insa nu il cunosti foarte bine pe cel din fata ta, astrele iti vin in ajutor.

Asadar, afla cat de critic poate fi un barbat, in functie de zodia lui.

Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbec este foarte impulsiv si se grabeste sa traga tot felul de concluzii, fara a incerca macar sa afle mai multe lucruri despre persoana din fata sa. El judeca intotdeauna in functie de cuvinte si gesturi, ceea ce ar putea fi un avantaj pentru tine. Gandeste-te ca, fiind un barbat care tine la eticheta, in mod sigur ar fi deranjat de un limbaj de cartier.

Taur

La prima vedere, barbatul Taur este inofensiv, insa are un spirit critic foarte ascutit. Nu ii plac femeile excentrice si prea libertine si in mod sigur nu va aprecia daca apari mereu machiata in exces, de parca te-ai pregati sa dai probe pentru un show. Daca vrei sa-l impresionezi, trebuie sa ai grija la tinuta si la glumele pe care le faci.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este foarte vorbaret si sociabil, iar de cele mai multe ori are tendinta sa adere la parerea altora. Isi va forma un punct de vedere tinand cont de perceptia celor din jur. Daca vrei sa fii in relatii bune cu el si sa nu te critice pe nedrept, incearca sa te faci placuta in cercul lui de prieteni.

Restul horoscopului pe Ele.ro.