Horoscop: Ce îl face să sufere cel mai mult, în funcţie de zodia lui

Deşi pare greu de crezut, bărbaţii suferă şi ei din numeroase motive. Chiar dacă obişnuiesc să afişeze o atitudine încrezătoare şi lasă impresia că nimic nu i-ar putea afecta, în realitate lucrurile stau altfel.

17 sept. 2014, 08:54
Horoscop: Ce îl face să sufere cel mai mult, în funcţie de zodia lui

Atunci cand se implica intr-o relatie, asteptarile lor de la partenera sunt foarte mari, ei sunt atenti la foarte multe detalii si au nevoie de dragoste si afectiune, chiar daca nu arata.

Astrele te pot ajuta sa descoperi ce il poate face pe iubitul tau sa sufere cel mai mult, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Barbatul Berbec are nevoie de atentie din partea partenerei. Este obisnuit sa aiba totul „ca la mama acasa” si are pretentia ca in relatia de cuplu sa fie la fel de rasfatat. Nu-i place daca ii ascunzi anumite lucruri si e foarte sensibil la jigniri. Superficialitatea partenerei il face sa sufere cel mai mult.

Citeşte şi Horoscop: Ce spune despre tine ziua săptămânii în care te-ai născut

Taur

Barbatul Taur pare foarte increzator si sigur pe el, insa in realitate lucrurile stau diferit. El tanjeste dupa dragoste si afectiune si nu se implica intr-o relatie serioasa decat in momentul in care e convins ca vrea sa-si petreaca tot restul vietii alaturi de persoana de langa el. Infidelitatea il face sa sufere cel mai mult.

Citeşte şi Horoscopul până în 2050: Care sunt zodiile care se vor bucura de decenii de succes

Gemeni

Barbatul Gemeni adora sa fie in centrul atentiei si vrea ca partenera de viata sa-i arate mereu cat de important este el. Il deranjeaza foarte multe lucruri si se supara din aproape orice. Cu toate acestea, nu e genul de barbat care sa renunte foarte usor la femeia de langa el daca o iubeste cu adevarat. Minciuna si lipsa atentiei il fac sa sufere cel mai mult.

Citeşte întregul horoscop pe Ele.ro