HOROSCOP: Ce îl face să sufere, în funcţie de zodia lui

Nimănui nu îi place să fie supărat, este o senzaţie neplăcută şi te alegi cu o durere groaznică de cap. Deci, de ce le provocăm şi altora acest sentiment?

15 mart. 2017, 08:07
HOROSCOP: Ce îl face să sufere, în funcţie de zodia lui
Peşti
Dintre toate semnele zodiacale, Peştii sunt cei mai sensibili şi miloşi. Insuletele tale îi va afecta destul de mult şi îi vor răni sentimentele. Odată acţionat aşa, cel mai probabil vei pierde încrederea lor definitiv.

Berbec

Berbecului îi place să conducă şi este foarte implicat. Atunci când le spui că au făcut ceva greşit sau că încearcă să preia o sarcină şi să pretină ca fiind a lui de la început, vei atrage mânia lui. De asemenea, dacă îi spui ce să facă, probbail te va ignora.

Taur
Taurul poate fi loial şi răbdător, dar de asemenea foarte încăpăţânat. În cazul în care îl forţezi să facă ceva ce nu vor, atunci nu vor face. Taurii nu iubesc spontaneitatea, ei doresc ca lucrurile să fie în ordine şi să le organizeze aşa cum ştiu ei.

Gemeni

Nativul din Gemeni este inteligent şi spiritual, dar, de asemenea, un pic superficial. Îi place să vorbească, aşa că dacă îl ignori sau refuzi să îl bagi în seamă o va lua ca pe o ofensă personală. 

 
Citeşte mai multe pe eva.ro